Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

VIDEO. Spitalul Județean, luat cu asalt de un grup de romi. O tânără a decedat

Scandal la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, după decesul unei tinere însărcinate. Zeci de persoane s-au adunat, astăzi după-masă, în fața unității spitalicești, fiind revoltați de faptul că tânăra ce a stat mai multe zile internată a decedat în cursul zile de azi.

Nervoși, zeci de persoane au forțat intrarea în curtea spitalului, iar la fața locului au fost trimise mai multe forțe de ordine. Oamenii s-au declarat revoltați de faptul că o tânără, în vârstă de 20 de ani, însărcinată, a decedat după mai multe zile petrecute în spital. Reprezentanții Spitalului Județean spun că tânăra a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și a refuzat masca de oxigen.

,,A decedat o tânără, în vârstă de 20 de ani, însărcinată în 26-27 de săptămâni. Aceasta a fost confirmată pozitiv la COVID-19 și a fost internată pe secția de Terapie Intensivă după ce starea i s-a agravat. Nevaccinată și necooperantă, tânăra a refuzat să poarte masca de oxigen”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian.

 

19 comentarii

  1. Rrrrr Răspunde

    Iar Romi ? Nu vreau sa fiu obraznic Dar intreb dupa ctelea copil sau dupa catelea avort a ajuns aici.?

  2. Gheorghe Răspunde

    Când stai cu ochii în telefon și citești numai despre faptul ca
    medicii sunt niște criminali și mersul la spital ar fi ca mersul la moarte,când unii ,,experți te învață” că nu e voie sa pui masca de oxigen ca trebuie sa te împotrivește chiar cu prețul vieții tuturor procedurilor pe care le aplica medicii,apoi nu ma mir ca se întâmplă și astfel de cazuri regretabile pentru familie și nu numai.
    Păcat pentru draga de ea tânăra și cu perspective de viitor dar uite ca I s-a frânt zborul atât de brusc și atât de repede.
    Din păcate vom vedea tot mai multe cazuri din astea pentru ca suspiciunile neîncrederea și nu în ultimul rand frica oamenilor va ajunge la apogeu.
    Acuma sa ma iertați cu toții care citiți pe aici.Vreu sa pun o întrebare simpla ca bună ziua!!!
    Care sunt dușmanii noștri care ne vor cel mai mare rău,cei care ne spun sa nu ne vaccinam ca dacă o facem vom deveni cipați,marcați cu 666 și zombi,sau cei care ne spun sa ne vaccinam ca vom avea o șansă în plus de a ne salva de această gripa care face plămânii varză,după cum s-a văzut și celor care mai au și alte boli poate sa le facă mult rău???….mulți dintre romani habar nu au câte boli nedescoperite și deci netratate au….

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Ca nu era vaccinata as putea intelege ca era insarcinata si a avut unele rezerve, dar sa si refuzi sa cooperezi, atunci rezultatul nu poate fi altul. Sunt curios cati erau vaccinati din cei care au fortat intrarea in curtea spitalului? Dupa comportamentul tinerei sigur nu credeau in virus.

  4. Chupacabra Răspunde

    Ei refuză tratamentul și tot ei fac apoi scandal. Primate nevaccinate. Păcat că pe unii încăpățânarea ii costă viața.

  5. Unu Răspunde

    La câta incompetenta și indiferent este la urgentă SM nici nu ma Mir!

  6. Geza Răspunde

    A omorât o BIL gheits!!

  7. Hitler Răspunde

    asa ar trebui facut cu toti tiganii….

  8. Altu Răspunde

    Cadrele medicale spun doar adevărul. Pacienții sunt niște nesimțiți,merg și mor la spital. O cunoștință a fost la urgență miercuri noaptea, liniște și pace. Asistentele și doctorul stăteau la șezătoare, pacienți din părți. Trimis la celălalt spital acolo a văzut aceași situație, liniște și pace. O asistenta îi atrage atenția să vorbească încet că îl trezește pe eroul în alb care se odihnea după lupta acerbă dusă cu nesimțiți care au tupeu să meargă la spital. Mană cerească covidul pt doctori,nu îi mai poate acuza nimeni de nimic. Toți morții au covid. End of story.

  9. Gheorghe Răspunde

    Nu va bucurati de răul altuia că nu știți ce vă asteaptă…dupa colț!
    Tot așa pot sa moara alte persoane de nationalitati diferite,unele chiar din familiile noastre(voastre)!!Încă mai este loc pe pământ pentru toți?Răutatea nu trebuie să ne caracterizeze in aceste vremuri.

  10. Geza Răspunde

    Propun sa se mărească numărul de locuri din morga!!!!

  11. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Eu zic sa fim îngrijiți ca In SUA, cei ce plătesc CASS intr-un fel, ceilalți altfel.
    Excepție copiii și pensionarii!
    BANII NU CAD DIN CER!

    • Altu Răspunde

      @cetateanul turmentat, zici tu o chestie bună dar trăim în România. Aici ,unele categorii sunt scutite de unele impozite (ăia săraci ,din IT și construcții ). Ăla cu minimul pe economie plătește tot. Unii cotizează 300 pe lună, alții 1000 și au parte de același tratament. Totul e corect în România.

  12. Gheorghe Răspunde

    Cetățene,zici tu ce zici.Dar ce sa spui de cei care suferă de boli de plămâni,fac tratament medicamentos iar ei continua sa fumeze ca o locomotiva?….eu nu as mai trata astfel de specimene.Tot asa sunt unii care au probleme cu ficatu iar ei trag la măsea de sting sunt cunoscuți ca ,,sucative ordinare”….de ce sa-i mai tratezi din banii asiguraților?….Dar eu zic ca ar trebui ca dacă ești împotriva,, criminalilor în halate” sa nu mai mergi în spital,sa te tratezi acasă,cu ceaiuri,cu horincă și eventual sa mergi la baba Ana specialista in toate.De ce unii sunt viteji când sunt sănătoși fac reclama anti sistem,anti medici anti vaccin iar cand simpt ca nu mai pot de bolnavi ce sunt,fuguța fuguța la ATI,la criminalii in halat care ne vor morți? iar dacă ajung în stare irecuperabila sau refuza tratamentul tot ei sau ai lor sar în sus de cur ca vezi doamne,,i-au omorât medicii,sistemul!!!Nu este normal….Pai dacă ești tare în clanță,apoi sa fii până la final chiar dacă crapi!

  13. Robertino Răspunde

    Cata rautate vad pe aici.
    Si totusi 6 teste negative si al 7-lea pozitiv, nu e dubios ? Explicatii de la doctori ? Ciuciu cariciu’
    Pare ceva de genul: daca tot a decedat hai sa fie de covid. Facem teste pana iese pozitiv

  14. Linda Răspunde

    @Gheorghe de multe ori am pus sí eu aceasta intrebare pe portal: “cíne are interese sa NU ne vaccinam?! ” , doar de comentarii primitive sunt unii in stare

  15. Lucifer Răspunde

    Vaccinul Pfizer sau Moderna conține o enzimă numită luciferază sau oxid de grafen, paraziți, metale ca aluminiu, carbon și altele. Un microorganism sintetic cu tentacule care nu se văd decât la microscop.

  16. Eu Răspunde

    Și dacă nu – s romi? Indiferent de nație.
    Sincere condoleanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.