PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Asistentele şi registratorii de la Petea vor în libertate! Au atacat mandatul de arestare!

Falsificatorii de vaccinuri din Vama Petea au atacat mandatele de arestare preventivă pe 30 de zile emise de către judecătorii Tribunalului Satu Mare. Potrivit informațiilor PortalSM, toți cei cinci arestați au atacat mandatele de arestare emise ieri, urmând ca acestea să fie rejudecate cel mai probabil în cursul zilei de vineri.

Procurorii DNA au descoperit cea mai mare anchetă de vaccinare la chiuvetă de până acum

Patru persoane au fost reţinute de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar de corupţie privind eliberarea de certificate false de vaccinare anti-COVID, a informat miercuri DNA. Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Oradea au efectuat marţi percheziţii domiciliare în 13 locaţii, situate pe raza judeţelor Bihor şi Satu Mare, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Comunicat DNA:

În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 942/VIII/3 din 16 noiembrie 2021, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Oradea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 16 noiembrie 2021, a suspecților:

În ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În cursul anului 2021, suspecții Hoblea Daniela, asistentă medicală, Ilieș Marc și Buriceanu Horea, registratori medicali, ar fi pretins și primit, în mod repetat, sume de bani cuprinse între 250 și 300 euro, de la persoanele care doreau să obțină adeverințe de vaccinare și certificat digital european Covid, fără să le fi fost administrate efectiv dozele de vaccin.

Exit mobile version