PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mama fetiței decedate în accidentul din județul vecin a murit în ziua înmormântării fiicei sale

Mama fetiței decedate în accidentul din județul vecin, care a avut loc joi, a murit în dimineața zilei de duminică, 14 noiembrie, cu câteva ore înainte ca fiica ei să fie înmormântată. Tânăra s-a aflat în comă  asistată respirator după ce a fost rănită grav în accidentul rutier în care fiica sa și-a pierdut viața.

Reamintim că un accident rutier cumplit a avut loc joi, 11 noiembrie, în jurul orei 13:18, pe DN79, între Oradea și Nojorid.

Potrivit polițiștilor orădeni, vinovată de producerea accidentului este mama fetiței. Aceasta conducea spre Nojorid când a a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului violent, Anastasia a rămas încarcerată, pompierii reușind să o scoată din mașină, însă manevrele de resuscitare efectuate nu au avut succes, potrivit aceleași surse.

Larisa a fost și ea rănită grav în accident, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea cu traumatisme multiple aproape pe fiecare segment al corpului, cap torace, abdomen, fracturi la nivelul membrelor. Victima a fost în comă asistată respirator, iar după trei zile a decedat. Larisa a decedat duminică, în dimineața zilei în care fiica ei Anastasia este înmormântată.