PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

REZERVĂRI. 1 Decembrie cu Victorina Matveev și Petrică Mureșan, la Capricci

Restaurantul Capricci pregătește pentru sătmăreni o seară românească de neuitat în cinstea Zilei Naționale a României. Gurmanzii, iubitorii de muzică bună, patrioții, dar și cei ce nu au mai călcat până acum pragul restaurantului, sunt invitați să se bucure împreună de o seară memorabilă à la Capricci.

Invitații speciali ai evenimentului sunt Victorina Matveev – finalista de la Chefi la Cuțite –  și îndrăgitul artist Petrică Mureșan. Victorina va face un real spectacol culinar în fața invitațiilor, promițând că va satisface chiar și gusturile celor mai pretențioși gurmanzi. De inimile românești se va ocupa Petrică Mureșan, ce va încânta auditoriul cu cele mai frumoase melodii patriotice, și nu numai.

În inima restaurantului, în miresme de vin și arome ademenitoare, reprezentanții restaurantului vor întinde o masă îmbelșugată cu produse și preparate tradiționale.

„𝐍𝐨𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐞! Vino în familia Capricci să sărbătorim împreună 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢, printr-o seară românească de neuitat. Victorina aduce în fața voastră farfuriile de cinci stele de la Chefi la Cuțite, iar Petrică Mureșan va cânta cele mai frumoase melodii patriotice românești.

În inima restaurantului, vom întinde o masă îmbelșugată cu fel și fel de bunătăți tradiționale, proaspete și… prea delicioase! Mai avem surprize, dar vă așteptăm să le descoperiți singuri”, transmite Restaurantul Capricci.

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0770 533 993