Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

REZERVĂRI. 1 Decembrie cu Victorina Matveev și Petrică Mureșan, la Capricci

Restaurantul Capricci pregătește pentru sătmăreni o seară românească de neuitat în cinstea Zilei Naționale a României. Gurmanzii, iubitorii de muzică bună, patrioții, dar și cei ce nu au mai călcat până acum pragul restaurantului, sunt invitați să se bucure împreună de o seară memorabilă à la Capricci.

Invitații speciali ai evenimentului sunt Victorina Matveev – finalista de la Chefi la Cuțite –  și îndrăgitul artist Petrică Mureșan. Victorina va face un real spectacol culinar în fața invitațiilor, promițând că va satisface chiar și gusturile celor mai pretențioși gurmanzi. De inimile românești se va ocupa Petrică Mureșan, ce va încânta auditoriul cu cele mai frumoase melodii patriotice, și nu numai.

În inima restaurantului, în miresme de vin și arome ademenitoare, reprezentanții restaurantului vor întinde o masă îmbelșugată cu produse și preparate tradiționale.

„𝐍𝐨𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐞! Vino în familia Capricci să sărbătorim împreună 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢, printr-o seară românească de neuitat. Victorina aduce în fața voastră farfuriile de cinci stele de la Chefi la Cuțite, iar Petrică Mureșan va cânta cele mai frumoase melodii patriotice românești.

În inima restaurantului, vom întinde o masă îmbelșugată cu fel și fel de bunătăți tradiționale, proaspete și… prea delicioase! Mai avem surprize, dar vă așteptăm să le descoperiți singuri”, transmite Restaurantul Capricci.

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0770 533 993

 

12 comentarii

  1. Pap Remus Răspunde

    Alo domnilor……
    Să gătat cumva la pandemie ????

  2. Delia Răspunde

    Credeti ca are lumea chef de spectacole ?Ne ajung spectacolele de la TV care ne termina psihic.Oricum or sa intre vaccinati..macar n-or spune ca s-au infectat de la nevaccinati.Bafta!

    • Parazitul Răspunde

      Lasă, mai bine să nu mergi, că după prostia pe care o etalezi în fiecare postare, ești o scroafă grasă frustrată care oricum ai ocupa locul a două-trei persoane normale! Stai naibii acasă și-ți halește lăturile, că se apropie crăciunul!
      Pus în situația de-a te fute, chiar și ultimul distrus s-ar … pe el de frică și s-ar … pe tine de râs!

      • Pamant Răspunde

        Parazitul@ asta esti tu : Organism animal sau vegetal care trăiește și se hrănește pe seama altui organism, căruia îi provoacă adesea daune, boli sau chiar moartea. Persoană care trăiește din munca altora, care nu produce nimic.Care nu are un rol util, efectiv; de prisos, inutil.
        Tu esti mult mai frustrat decat Delia din moment ce ai ajuns sa jignesti asa…sau cred ca este efectul vaccinului

    • radical2 Răspunde

      Acolo intra si nevaccinati, doar ca se fac unii ca nu vad :)))

  3. unu Răspunde

    foarte bine ai punctat doamna DELIA!!!!!!!!

  4. greenpass Răspunde

    Și dacă totuși careva se infectează cu tot cu nazipass? Atunci ce vor spune? Al drq nevaccinați? S-a infectat telepatic? Mă doare lateral undeva de sindrofiile astea organizate. Vorba lui @Delia.😱😭🥴🤫

  5. Parazitul Răspunde

    V-ați delectat cu lăturile mele vărsate pe aici. Face parte din capitolul “Măgar am fost, bou am ajuns ” din lucrarea mea autobiografică. Pentru cei care nu știu bou înseamnă taur castrat. De aia tot salivez după femele că numai asta mi-a mai rămas.

  6. 😎😎DeeDee😎😎 Răspunde

    AIAAA DA TUPEU! 👀
    Nu e suficient cã Fusle e amendat în fiecare zi si chiar si dupã mai multe amenzi, mu sunt închise sãlile de noroc Bellagio (unde toatã lumea intrã, fãrã sã prezinte nicio dovadã de vaccinare), mai facem si chef si bairam fãrã sã respectãm normele de preventie Covid. ☠️
    FRUMOS!
    Felicitãri si Politiei pentru cã închid întodeauna ochii când vine vorba de FUSLE sau Capricii sau Bellagio! 🏆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.