PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

GIVEAWAY! Speakerul motivațional Vasile Lup oferă cărțile care îţi asigură SUCCESUL

Speakerul motivațional Vasile Lup oferă un cadou special unei persoane dornice să învețe calea spre succes, și anume 52 de cărți care îți asigură succesul în anul 2022. Practic, este vorba despre o minibibliotecă cu cărți care te învață cum să ai succes. Câștigătorul va avea ocazia să citească o carte pe săptămână, iar cunoştinţele acumulate îi pot schimba viaţa pentru totdeauna.

“Sunt mega mega pasionat de tot ceea ce înseamnă succes și știu că pentru a avea succes, trebuie să te dezvolți în primul rând pe tine, trebuie să îţi dezvolţi mintea – mindsetul! Pentru ca vreau sa te ajut, am pentru tine un cadou foarte fain, care îți poate schimba viața! Te poate ajuta sa obții succesul pe care ti-l doresti! Stiu ca aceste cărți iti vor schimba viața pentru ca mie mi-au schimbat-o!

GIVEAWAY : : . . de cărți CADOU pentru o SINGURĂ persoană! Oamenii de succes citesc în medie o carte pe săptămână! Devino și TU un om de SUCCES în 2022! Ce trebuie să faci pentru ca TOATE cele 52 de cărți să fie ALE TALE? E simplu!

Dă like la pagina mea de Facebook

Dă follow la pagina mea de Instagram

Etichetează 2 prieteni în comentariu

Distribuie postarea ca să afle și prietenii tăi despre această OPORTUNITATE

Extragerea câștigătorului va avea loc în data de 16.12.2021 iar cărțile se trimit doar în țară, indiferent de unde participi! “, transmite Vasile Lup.

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!