Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

GIVEAWAY! Speakerul motivațional Vasile Lup oferă cărțile care îţi asigură SUCCESUL

Speakerul motivațional Vasile Lup oferă un cadou special unei persoane dornice să învețe calea spre succes, și anume 52 de cărți care îți asigură succesul în anul 2022. Practic, este vorba despre o minibibliotecă cu cărți care te învață cum să ai succes. Câștigătorul va avea ocazia să citească o carte pe săptămână, iar cunoştinţele acumulate îi pot schimba viaţa pentru totdeauna.

“Sunt mega mega pasionat de tot ceea ce înseamnă succes și știu că pentru a avea succes, trebuie să te dezvolți în primul rând pe tine, trebuie să îţi dezvolţi mintea – mindsetul! Pentru ca vreau sa te ajut, am pentru tine un cadou foarte fain, care îți poate schimba viața! Te poate ajuta sa obții succesul pe care ti-l doresti! Stiu ca aceste cărți iti vor schimba viața pentru ca mie mi-au schimbat-o!

GIVEAWAY : : . . 🔥❌ 5️⃣2️⃣ de cărți CADOU 🎁 pentru o SINGURĂ 💣 persoană! Oamenii de succes 💶 citesc în medie o carte pe săptămână! 🤩 Devino și TU un om de SUCCES în 2022! 🥳 ⚠️ Ce trebuie să faci pentru ca TOATE cele 52 de cărți să fie ALE TALE? ⚠️ E simplu! 💪

1️⃣ Dă like la pagina mea de Facebook

2️⃣ Dă follow la pagina mea de Instagram

3️⃣ Etichetează 2 prieteni în comentariu

4️⃣ Distribuie postarea ca să afle și prietenii tăi despre această OPORTUNITATE

Extragerea câștigătorului 🏆 va avea loc în data de 16.12.2021 iar cărțile se trimit doar în țară, indiferent de unde participi! 🙂“, transmite Vasile Lup.

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!

12 comentarii

  1. un strain Răspunde

    Felicitari Domnule Lup !

  2. Nora Răspunde

    1Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  3. Aurel Răspunde

    Omul acesta știe ce spune. Eu am fost la el pentru sfaturi și de atunci mi-am schimbat și modul de gândire și perspectiva pentru afacerea mea, chiar am început sa fac bani și sa am succes în fata clienților ! Apelați cu încredere la dansul, e un om umblat și mai ales un om inteligent care a citit enorm de mult la viata lui. Va mulțumesc din suflet domnule Vasile Lup !

    • Ionica Răspunde

      Domnule Aurel, de unde stii cat a citit domnul Lup…..ai stat langa el cand citea pe WC??

      • c-block Răspunde

        Probabil față de el a citit mai mult. Acum înțelegi? Nu trebuie băgat în seamă. Are și el ceva intenții ori dorințeîncă neîmplinite. De aia încearcă să se bage iar în seamă. Știu eu bine de ce zic asta.🤔😮🤫

    • Maloco Răspunde

      Aurel, daca stiam ca existi, nu imi mai cumparam hartie igienica si nici bideu nu as mai fi folosit. Spor la lins

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        O fi ceva client mai vechi de-al lui din trupa aia cu sarmale la Lupoaică.🤔🤔

    • Gaga Răspunde

      Aurel ,te-ai facut de cacat. A meritat?

  4. GemeZamfirescu Răspunde

    😀😅😀😅😅Vasilică cred ca la sarmale te pricepeai mai bine…spicăr motivațional 😂😆😂😆😂….eu cred ca dacă dădeai 52 de sarmale ( smântâna,pâine,ardei iute inclus) luai mai multe laicuri…așa ce dracu sa facă gușterii care te urmăresc cu maldăru de maculatura anglo-saxona ca au soba pe peleți nu șemineu ca tine!😂😂😂😂😂😂
    Oricum îți mulțumesc ca din noianul de știri de cacat măcar la asta am ras copios!

  5. Aurel Răspunde

    Nu știți decât sa denigrați. Câinii latră, lupul trece. Acest om a reușit pornind de jos și a ajuns departe muncind și citind. Alții dau bani grei degeaba pe facultăți și nu ajung ca el. E de apreciat faptul ca dorește sa ajute și pe alții sa aibă curaj sa creadă în succes, nu e egoist ca alți milionari.

    • Ionica Răspunde

      Aurele, daca asa te cheama, iar ma obligi sa-ti dau un raspuns. Tu il compari pe Lup cu oamenii care au facut facultate cand el eara pe la ferma de porci?? Cultura nu ti-o faci intr-un an doi…ci facand scoala la timpul ei si invatand continuu….lucruri de care tu habar nu ai….
      Apropos, ce milionar, ce sfaturi, ce afaceri???….esti nebun?? o amarata de pizzerie si o sala de nunti e o afacere din care sa inveti pe altii??? baiatul e pe aratura!!!TOT ORASUL RADE DE EL…ASTA E REALITATEA…
      VOI O DATI CA LUME E INVIDIOASA PE SUCCESUL LUI…atata va duce capul!
      Cati milionari adevarati are Satu Mare sau Romania(cu facultate facuta…inaccesibila prietenului tau…nu Goldis sau alte cct-uri) si nu s-au apucat de prostii din astea!!!
      Doamne dumnezeule, de asta santem unde santem, ca toti dobitocii au pareri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.