PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ho-Ho-Ho! Ella Bella și Moș Nicolae vin la restaurantul Capricci, în 6 decembrie

Moș Nicolae și Ella Bella fac echipă, anul acesta, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare. 200 de pachete cu dulciuri au fost pregătite în atelierul Moșului, și vor fi aduse chiar de el la restaurant, în seara de 6 decembrie. În locul spiridușilor, Moș Nicolae o va aduce pe Ella Bella să îi distreze pe copilași.

„Povestea de Crăciun începe la Capricci, anul acesta! Ella Bella va susține un spectacol, în data de 6 decembrie, la ora 17.30, în fața restaurantului Capricci, după care… HO-HO-HO! Moș Nicolae va oferi copilașiloe 200 de cadouri în restaurant. Vă așteptăm! Împreună scriem povestea de Crăciun!”, transmit reprezentanții restaurantului Capricci.

Așadar, nu vă faceți alte planuri pentru 6 decembrie, fiindcă se anunță o seară absolut fantastică! Sătmărenii – cu mic, cu mare – sunt așteptați luni, 6 decembrie, la ora 17.30 în fața restaurantului Capricci pentru a lua parte la spectacolul Ella Bella, după care în interiorul restaurantului îi va aștepta Moș Nicolae cu sacul plin de dulciuri. Intrarea la spectacol este gratuită!

Nu vă faceți griji nici pentru mâncare, pentru o seară atât de specială, meniul va fi unul pe măsură… à la Capricci.

Rămâneți la curent cu evenimentul acesta, dar și cu alte noutăți de la restaurantul Capricci:

Facebook: https://bit.ly/3IefLxv

Instagram: https://bit.ly/3DeKeYH