Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

Ho-Ho-Ho! Ella Bella și Moș Nicolae vin la restaurantul Capricci, în 6 decembrie

Moș Nicolae și Ella Bella fac echipă, anul acesta, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare. 200 de pachete cu dulciuri au fost pregătite în atelierul Moșului, și vor fi aduse chiar de el la restaurant, în seara de 6 decembrie. În locul spiridușilor, Moș Nicolae o va aduce pe Ella Bella să îi distreze pe copilași.

„Povestea de Crăciun începe la Capricci, anul acesta! Ella Bella va susține un spectacol, în data de 6 decembrie, la ora 17.30, în fața restaurantului Capricci, după care… HO-HO-HO! Moș Nicolae va oferi copilașiloe 200 de cadouri în restaurant. Vă așteptăm! Împreună scriem povestea de Crăciun!”, transmit reprezentanții restaurantului Capricci.

Așadar, nu vă faceți alte planuri pentru 6 decembrie, fiindcă se anunță o seară absolut fantastică! Sătmărenii – cu mic, cu mare – sunt așteptați luni, 6 decembrie, la ora 17.30 în fața restaurantului Capricci pentru a lua parte la spectacolul Ella Bella, după care în interiorul restaurantului îi va aștepta Moș Nicolae cu sacul plin de dulciuri. Intrarea la spectacol este gratuită!

Nu vă faceți griji nici pentru mâncare, pentru o seară atât de specială, meniul va fi unul pe măsură… à la Capricci.

Rămâneți la curent cu evenimentul acesta, dar și cu alte noutăți de la restaurantul Capricci:

Facebook: https://bit.ly/3IefLxv

Instagram: https://bit.ly/3DeKeYH

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    În sfârșit! Un loc unde pot intra fără nazipass? Întreb pentru un prieten extrem de curios.

  2. Călduraru' Răspunde

    Noaah băăă, da’ fără ciferticatu’ aia virde se poate intra? Cu prunci cu famêlie cu tăt?

  3. Radu Răspunde

    Atenție in trafic la mașinile inscripționate cu sigla Capricci, circula agresiv ai nu respecta marcajele rutiere.

  4. John the Dragon Răspunde

    Ella Bella Samanta Stelara, asa scrieti, ca asa se semneaza iluminata. Dar cum de se coboara la nivelul pamantenilor?

  5. Tibi Răspunde

    *Hoe-Hoe-Hoe.

  6. popeasa Răspunde

    daca vine si stefutz si impreuna le vorbesc despre cit e de criminal vaccinul, merita mers. mos craciun o sa fie simion george cu care s-au fotografiat cei doi? daca e asa io duc toti copiii de pe strada mea

  7. JONY 😉😉😉😉😉😉 Răspunde

    FRUMOS gestul pentru copii DAR problema e ca va simtiti mai presus de toti, chiar si de Politie. In toate salile de noroc al lui Fusle se poate si s-a putut intra fara masca si fara minim de respect fata de recomandarile Covid. 😉😉😉😉
    Politia tace si trece cu vederea, desi la a 2-a abatere ar trebui sa inchida localul. Dar se stie.. politia mananca din mainile Fusle la Caprici! Imi vine sa vomit!

  8. voda Răspunde

    fusle se lauda peste tot ca e mina in mina cu politia. Doar la caprici au fost mereu chefuri de cind este virusul si politia a trecut cu vederea. este una creatza o politista care semneaza zilnic condica acolo

  9. Juju Răspunde

    Nu înțeleg acest oraș: Capricci, Gemelli, Wow și alte bunătăți. Mentalitate tipică sătmăreană. Hei, oameni buni, gătiți ceva bun acasă, nu mai dați toți banii cuiva care are deja destule.

    • Optiune 3 Răspunde

      Toate panaramele s-au puturosit nu mai sun in stare să prajeasca un șnițel și 3 chiftele,le cumpără,au ajuns mari doamne!!

      • România reală Răspunde

        Se cheamă că au ajuns duoamne! Off Doamne!😱🥴😪
        Numai uită-te pe grupuri câte solicitări sunt deja pentru platouri ori prăjituri cu kilogramele de Crăciun! Deja e bătălie că eu am fost prima! Păi cum se făcea înainte? Apoi după sărbători surplusul iar ajunge la gunoi. E o armată întreagă de frustrați și frustrate în țara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.