PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LISTĂ. Zeci de localităţi din judeţul Satu Mare fără niciun caz de Covid

Zeci de localităţi din judeţul Satu Mare nu mai au niciun caz activ de Covid. În 19 din cele 65 de unităţi administrativ teritoriale de pe raza judeţului Satu Mare nu mai există niciun caz. Practic este vorba despre zeci de localităţi în care nu mai există acest virus.

Potrivit statisticii făcută astăzi de către reporterii PortalSM, pe baza informaţiilor furnizate de către autorităţile locale, comunele fără niciun caz de Covid sunt: Batarci, Bârsău, Botiz, Călineşti Oaş, Cămărzana, Certeze, Culciu, Foieni, Gherţa Mică, Hodod, Oraşu Nou, Pişcolt, Racşa, Socond, Tarna Mare, Terebeşti, Tiream, Târşolţ, Valea Vinului.

În municipiul Satu Mare rata de infectare este de 0.46 cazuri la mia de locuitori.

Incidenţe crescute sunt la Sanislău – 4,34 cazuri la mia de locuitori, Ciumeşti – 2,27 cazuri şi Pomi – 2,08.

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 20742 îmbolnăviri, 19639 vindecări si 705 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 14 cazuri noi de îmbolnăvire și s-a înregistrat un deces, un pacient de 40 de ani la Spitalul Municipal Carei, persoană cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 200915 teste, din care 73 realizate în cursul zilei precedente (2 teste RT PCR si 71 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 13 decembrie 2021, se află 314 persoane izolate și 969 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.