PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Transformare remarcabilă! Someşul, reinventat. Lista brandurilor prezente

Someșul din municipiul Satu Mare a trecut printr-o transformare remarcabilă. Interiorul a fost modernizat: pardoseala a fost înlocuită cu una modernă, pereții despărțitori din interior sunt acum din sticlă, fapt ce oferă un aspect modern, demn de un centru de cumpărături occidental. Odată cu modernizarea, s-a pus accent deosebit pe aspectul vizual: ambianța de lumini, culori și zonă verde creează o atmosferă atrăgătoare și plăcută pentru cumpărături.

Noul concept, dar și amplasarea centrală face ca Someșul să redevină principala destinație de cumpărături a sătmărenilor.

                                                                                             Lista brandurilor prezente
Subsol:

– Mob X
– Magazin electrice și decorațiuni pentru casă
Parter:
– Roza Oro
– Gaia Accesories
– Jurj Foto
– Help Net
– Robi Fitness
– Optiko
– Abigail
– Cofetăria Daniel
– Supermarket, în curând
Etajul I:
– Sentierri
– Modex
– Jolidon
– Seroussi
– Kiddy Store
– Ginette
– Zitex
– Deptex
– Coccodrillo
– Baby Star
– Steilmann
– Leonard Collection
Etajul IV
– Serviciile de stare civilă, evidenţa persoanelor, impunere auto şi casieria din cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale, precum şi un birou al Administraţiei Domeniului Public

________________________________________

Someșul are o suprafață de 6.000 mp, care nu a fost ocupată în totalitate, astfel că firmele doritoare au încă șansa de a obține o poziție în centrul de cumpărături din inima municipiului Satu Mare. Totodată, un etaj întreg al clădirii este disponibil, deocamdată, închirierii pentru evenimente: târguri, expoziții, showroom… etc.

Doritorii pot cere mai multe informații la numărul de telefon 0749 642 305 sau prin e-mail office@somesul.com, conta@somesul.com.

Rămâi la curent cu noutățile:

Facebook: https://www.facebook.com/somesulsatumare1

Instagram: https://www.instagram.com/somesul_satumare/