Ultima actualizare: azi, 15:17

Publicitate

Transformare remarcabilă! Someşul, reinventat. Lista brandurilor prezente

Someșul din municipiul Satu Mare a trecut printr-o transformare remarcabilă. Interiorul a fost modernizat: pardoseala a fost înlocuită cu una modernă, pereții despărțitori din interior sunt acum din sticlă, fapt ce oferă un aspect modern, demn de un centru de cumpărături occidental. Odată cu modernizarea, s-a pus accent deosebit pe aspectul vizual: ambianța de lumini, culori și zonă verde creează o atmosferă atrăgătoare și plăcută pentru cumpărături.

Noul concept, dar și amplasarea centrală face ca Someșul să redevină principala destinație de cumpărături a sătmărenilor.

                                                                                             Lista brandurilor prezente
Subsol:

– Mob X
– Magazin electrice și decorațiuni pentru casă
Parter:
– Roza Oro
– Gaia Accesories
– Jurj Foto
– Help Net
– Robi Fitness
– Optiko
– Abigail
– Cofetăria Daniel
– Supermarket, în curând
Etajul I:
– Sentierri
– Modex
– Jolidon
– Seroussi
– Kiddy Store
– Ginette
– Zitex
– Deptex
– Coccodrillo
– Baby Star
– Steilmann
– Leonard Collection
Etajul IV
– Serviciile de stare civilă, evidenţa persoanelor, impunere auto şi casieria din cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale, precum şi un birou al Administraţiei Domeniului Public

________________________________________

Someșul are o suprafață de 6.000 mp, care nu a fost ocupată în totalitate, astfel că firmele doritoare au încă șansa de a obține o poziție în centrul de cumpărături din inima municipiului Satu Mare. Totodată, un etaj întreg al clădirii este disponibil, deocamdată, închirierii pentru evenimente: târguri, expoziții, showroom… etc.

Doritorii pot cere mai multe informații la numărul de telefon 0749 642 305 sau prin e-mail [email protected], [email protected].

Rămâi la curent cu noutățile:

Facebook: https://www.facebook.com/somesulsatumare1

Instagram: https://www.instagram.com/somesul_satumare/

10 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Poate fi frumos dar din cauza amplasamentului magazinul nu va fi vizitat de prea mulți cumpărători.In primul rand în momentul in care mergi la cest magazin și vrei sa cântărești ofertele te lovești de faptul ca trebuie sa plătești locul de parcare al mașinii,daca-l găsești Exista riscul ca atunci când ajungi la mașină sa ai un cadou pentru ca ai depășit timpul pentru care ai plătit.Intodeauna acolo au fost preturi mai piperate decât în alta parte.Oricum mult succes pentru cei care au activități în acel centru.Bani sunt doar că trebuie lămurit clientul sa-i adică și sa ții dea.

  2. ??????? Răspunde

    Ombre acolo se cumpara numai de oameni bogat.

  3. ion romanul Răspunde

    Daca tot au modernizat puteau sa puna si o scara rulanta in jos la toate etajele. Spatiu au. Ca sa para totusi occidental.

  4. Anonim Răspunde

    La etaj 2 si 3 nimic!!!!!BRAVO!!!!

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Daca reusesc sa puna la punct si et 2- 3 ,odata cu terminarea lucrarilor in tot centru prin amenajarea aleii pietonale,a pasarelei peste Somes,a unei parcari etajate pe str Decebal,atunci vor avea si un vad comercial foarte bun. Asta cred ca prin anul 2024 cel mai curand.

  6. Pop libidinosu Răspunde

    Sa dea faliment si magazinu si zabalosul ala de pop. Un om mai scarbos rar am intalnit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.