PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident teribil. O șoferiță de 22 de ani a murit spulberată de tren

O tânără de 22 de ani a murit, marţi după-amiază, în localitatea arădeană Nădab, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren care circula pe ruta Timişoara-Oradea, titrează news.ro. Reprezentanţii CFR au precizat că trei trenuri, printre care și trenul Timișoara Nord – Satu Mare, aşteaptă finalizarea cercetărilor şi reluarea circulaţiei.

,,În această după-masă, în jurul orei 16, poliţiştii Oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, judeţul Arad. Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea”, a transmis Poliţia Arad.

Trenurile afectate, care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor la locul accidentului, sunt: R 3474 Arad – Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord – Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea – Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34.