Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Accident teribil. O șoferiță de 22 de ani a murit spulberată de tren

O tânără de 22 de ani a murit, marţi după-amiază, în localitatea arădeană Nădab, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren care circula pe ruta Timişoara-Oradea, titrează news.ro. Reprezentanţii CFR au precizat că trei trenuri, printre care și trenul Timișoara Nord – Satu Mare, aşteaptă finalizarea cercetărilor şi reluarea circulaţiei.

,,În această după-masă, în jurul orei 16, poliţiştii Oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, judeţul Arad. Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea”, a transmis Poliţia Arad.

Trenurile afectate, care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor la locul accidentului, sunt: R 3474 Arad – Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord – Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea – Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34.

 

5 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Cica presasm….din lipsa de “stiri” is bune si cele din Arad!!:-))))

  2. Eu Răspunde

    Si portalsm…tot un draq

  3. dze Răspunde

    mai “zearistilor”..da chhiar nu aveti surse??

  4. Tzanca Uraganu' Răspunde

    Doamne feri’. Asta se intampla cand daca nu avem bariere la treceri cu calea ferata. Lumea a 3 a. Deci ma jur ca Romania ii tara retardatilor. Saraca familie

    • altu fără bmw Răspunde

      Cică s-a oprit înainte de calea ferată. Eu spun ce a declarat la știri de dimineață la teve mecanicul de locomotivă. Este imposibil să nu fi văzut trenul care venea. De aici rezultă concluzia: ori neatenție ori sinucidere. Oricum rezultatul e același. Îți dai seama ce praf s-a făcut tot că le-a trebuit mai mult de o oră să extragă ce a rămas din mașină de sub tren și nici locomotiva nu mai putea merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.