PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. George Simion, la Satu Mare. Liderul AUR strânge semnături pentru demiterea lui Iohannis

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost prezent, astăzi, la Satu Mare. Acesta strânge semnături de la sătmăreni pentru demiterea președintelui Iohannis.

Caravana AUR, sub conducerea co-presedintelui Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a ajuns, în această după-masă, luni, 17 ianuarie, în municipiul Satu Mare. Acțiunea de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis a avut loc în centrul Sătmarului. La acțiune au fost prezenți zeci de sătmăreni, mulți dintre ei dornici să facă poze cu liderul AUR. Oamenii au scandat, printre altele, ,,Forța AUR” și ,,Jos Iohannis!”.

La acțiune a fost prezent și artistul Nicolae Voiculeț care a cântat, la nai, imnul național al României. După acest moment a urmat discursul lui George Simion, care le-a mulțumit sătmărenilor pentru primirea călduroasă.

,,Mulțumesc, sătmăreni, mulțumesc patrioți! Mergem până la capăt! Sunt -7 grade, dar am primit multă căldură din partea voastră. Ei credeau că merge așa, să mintă populația că suntem extremiști. Cîțu, Arafat, Iohannis și toată gașca trebuie să plece. Au vrut să ne țină închiși în case, să avem certificate verzi, dar s-au speriat de voi, pentru că poporul unit nu poate fi niciodată înfrânt. Vom merge mai departe indiferent de amenzile lor sau de dosarele penale”, a declarat George Simion.

Acțiunea de la Satu Mare s-a încheiat la statuia lui Vasile Lucaciu din parcul central, acolo unde liderul AUR a făcut o poză alături de sătmăreni.

Caravana AUR a ajuns în județul Satu Mare astăzi dimineață, fiind prezentă deja în Tășnad, Carei și Ardud, urmând ca, după acțiunea din municipiul Satu Mare, să poposească și la Livada și Negrești-Oaș.

,,Satmarenii care doresc sa se intalneasca cu deputatul George Simion si sa semneze pentru Campania de demitere a presedintelui Iohannis sunt asteptati in locatiile prezentate”, a transmis AUR Satu Mare.