Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO/VIDEO. George Simion, la Satu Mare. Liderul AUR strânge semnături pentru demiterea lui Iohannis

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost prezent, astăzi, la Satu Mare. Acesta strânge semnături de la sătmăreni pentru demiterea președintelui Iohannis.

Caravana AUR, sub conducerea co-presedintelui Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a ajuns, în această după-masă, luni, 17 ianuarie, în municipiul Satu Mare. Acțiunea de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis a avut loc în centrul Sătmarului. La acțiune au fost prezenți zeci de sătmăreni, mulți dintre ei dornici să facă poze cu liderul AUR. Oamenii au scandat, printre altele, ,,Forța AUR” și ,,Jos Iohannis!”.

La acțiune a fost prezent și artistul Nicolae Voiculeț care a cântat, la nai, imnul național al României. După acest moment a urmat discursul lui George Simion, care le-a mulțumit sătmărenilor pentru primirea călduroasă.

,,Mulțumesc, sătmăreni, mulțumesc patrioți! Mergem până la capăt! Sunt -7 grade, dar am primit multă căldură din partea voastră. Ei credeau că merge așa, să mintă populația că suntem extremiști. Cîțu, Arafat, Iohannis și toată gașca trebuie să plece. Au vrut să ne țină închiși în case, să avem certificate verzi, dar s-au speriat de voi, pentru că poporul unit nu poate fi niciodată înfrânt. Vom merge mai departe indiferent de amenzile lor sau de dosarele penale”, a declarat George Simion.

Acțiunea de la Satu Mare s-a încheiat la statuia lui Vasile Lucaciu din parcul central, acolo unde liderul AUR a făcut o poză alături de sătmăreni.

Caravana AUR a ajuns în județul Satu Mare astăzi dimineață, fiind prezentă deja în Tășnad, Carei și Ardud, urmând ca, după acțiunea din municipiul Satu Mare, să poposească și la Livada și Negrești-Oaș.

,,Satmarenii care doresc sa se intalneasca cu deputatul George Simion si sa semneze pentru Campania de demitere a presedintelui Iohannis sunt asteptati in locatiile prezentate”, a transmis AUR Satu Mare.

  • Tasnad: 9-10 (str. Zorilor langa Primarie);
  • Carei: 10.30-11.30 (monumentul Ostasului Roman);
  • Ardud: 12.30-13.30;
  • Satu Mare: 14.00-15.00 (parcarea Catedralei Romano-Catolice);
  • Livada: 15.30-16.30;
  • Negresti Oas: 17.00-18.00.

24 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Fraților, vă citez ceva:

    “Potrivit ordinului, începând cu data de 8 ianuarie se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie doar de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2 (N95), astfel încât să acopere gura şi nasul, în toate spaţiile publice închise sau deschise.
    Sunt considerate neconforme măştile care sunt confecţionate din material textil şi/sau plastic.
    Se exceptează de la această măsură următoarele categorii de persoane:
    * copiii cu vârsta mai mică de 5 ani
    * persoanele care sunt singure în birou
    * prezentatorii TV şi invitaţii acestora cu condiţia respectării distanţei de 3 metri între persoane
    * reprezentanţii cultelor religioase, în timpul slujbelor, cu condiţia respectării distanţei de 3 metri între persoane
    * vorbitorii aflaţi în spaţii închise sau deschise, cu condiţia respectării distanţei de minimum 3 metri între aceştia şi oricare din celelalte persoane din public
    * persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditatea crescută) sau activităţi sportive
    * persoane cu dizabilităţi cognitive.”

    Încheiat citatul.

    Oare dl Simion la care categorie se dorește a fi încadrat?

    Rog Poliția Locală să se autosesizeze în legătură cu acțiunea de astăzi a d-lui Simion!!

    • Golf Răspunde

      Legi proaste care trebuie ignorate și inițiatorii lor trași la răspundere.

    • x-ulescu Răspunde

      Și când demonstrau usr – istii cu copii în brațe ,nelegal/neautorizat ,INCALCAU legea !

      • Bogu Răspunde

        URS-istii?! Erau parinti cu copii, de unde iei tu ca erau simpatizanti. De altfel in pozele atasate articolului se vad un ultras Steaua si oameni. De pandemie si de astea sa scapam in 2022.

  2. Liliana Răspunde

    Nea Bode, ce facura jandarmii si politistii tai vis a vis de restrictiile generate de pandemie?
    Acest incult si acest partid nu au ce cauta intr-o societate normala dar a noastra nu este asa ….
    Si cica actuala guvernare este, teoretic de “neoprit” .. dar practic este “greu de urnit” ….

  3. dr. Ciomu Răspunde

    Ioi Iștenem….da’ ce coată soacra lu’ Coi ca Dorel in poze, țucându-l pe Georgică??? Mâne-poimaine il vedem pe doftor candidat Aur la primăria Sătmarului :))))

  4. ... Răspunde

    Bravo !!! da cu guwernatii si cu robotu de pamant !!

  5. ABBA 😉😉😉 Răspunde

    …. DE CAND E VOIE SA BEI ALCOOL PE STRADA / IN SPATIU PUBLIC?

  6. Bucuresti Răspunde

    Da Stef Adi ce cauta acolo?

    • UrukHai Răspunde

      Se doreste o fuziune cu aripa Stef din fosta PNL via Alde – USL – Pro Romania cu Aur.

    • c-block Răspunde

      Ceva viitor posibil post de parlamentar. Îți dai seama ? Ce colecție de deputați am putea avea așa? Că de fapt nici așa nu putem decât să ne mândrim cu cei care ne reprezintă în Capitală!😱🤮💩

    • Bogu Răspunde

      Stef cauta ce cauta orice javra: un ciolan.

  7. c-block Răspunde

    Pe mine mă pune pe gânduri prezența anumitor persoane la această chestie. Unii nu sunt chiar așa de arhicunoscuți prin oraș dar prezența lor numai îmi susține ideea vizavi de acest partid.

  8. Gheorghe Răspunde

    Cine crede ca simion acționează de capul lui se inseala amarnic.Momentul de fata este cel mai propice sa facă ceea ce face.Se profita de faptul ca guvernul actual a luat poziția de capra în fata ue și al celor care au comandat scumpirile la utilități și implicit al celorlalte produse necesare vieții de zi cu zi.Nemultumirea oamenilor care trăiesc CINSTIT dintr-un salariu mediu pe economie sau dintr-o pensie(cică marită după mintea guvernantilor)ajunge la culme.Plata utilităților va trebui făcută din micile economii pe care oamenii de rand le mai au și care sunt pe terminate.Perspectiva de a rămânea ,,lefter chioru”(sau dator vândut)dupa ce plătești dările este tot mai aproape și mai înfricoșătoare.
    Cum credeți ca au ajuns naziștii la putere în Germania?Politicienii de atunci nu l-ai băgat în seama pe ,,caprarul austriac”dar poporul în mare majoritate s-au lăsat duși de promisiunile pe care el le făcea și anume,ca ii va scăpa de cel mai mare dușman al lor!!!Adică îi va scăpa de….evrei considerați ca fiind principalul motiv ca tara merge rău.Credeti ca oamenii care au votat actualele partide de la guvernare și care (partide) acum se urinează pe voturile și speranțele oamenilor,vor mai vota în felul acesta dacă lucrurile o iau pe topogan?…oamenii vor vota în ciuda lor adica vor vota ceea ce le este mai simplu și de unde vor primi promisiuni(deșarte ca și de la celelalte partide)….aur!!!Acești circari împreună cu cei care se afla în spatele lor știu ce fac și fac ce știu,este momentul când sa facă capital electoral.Si-au luat lumea în cap și umbla de-a lungul țării sa exploateze eșecurile guvernelor și a lui malaimare johanis care ne-au adus unde suntem adică în imposibilitatea de a ne descurca cu salariul și pensia pe care ei considera sa ne-o dea,de milă!!!Interesant ca în aceasta ,,criza fabricata” TOTI milionarii lumii și-au dublat averile doar prostimea, populimea ajunge la pauperizare.De ce?….uite de-aia ca asa vor ei,așa vor mușchii lor fesieri….

  9. R Răspunde

    No asta da barbat, acuma am o rugaminte ca omul va fi presedinte. Ce-i care va simtiti cu musca pe caciula numa va pregatiti costumul!

  10. Mamaie Răspunde

    Soacra lui Coica e cea mai serioasa persoana din poze :)))))) Si ea este nebuna de legat!

  11. Anonim Răspunde

    Sa făcut o mica dreptate ,D-le Președinte nu vă mai vreau puteți sa mereţi în case .

    • c-block Răspunde

      @Anonim, eu nu știu ce dreptate vezi că s-a făcut. Deocamdată avem un Ficus Prime care dormitează la Cotroceni de ceva vreme iar acest Simion profită să-și facă reclamă electorală. Nu știu de ce ai tu impresia că în momentul de față chiar se vrea demiterea lui Ficus Prime zis și sasul de la Hermannstadt. În ultima instanță vor veni niște telefoane via UE și ni se va explica ca să stăm pe kur. Spus așa frumos. Nu de mult pe vremea demiterii lui Băse mai ții minte cum a fost? Ce crezi că s-a schimbat? Absolut nimic! Eventual actorii acestui film prost mai mult de duzină numită și “Clasa politică din România”. Văd niște persoanje care se învârt în jurul lui, nun numai acum ci așa la modul “general”, 😱😜😧. Nu cred că au interesul să fie finalizată acțiunea. Dar circul e tocmai bun! E lucrul cel mai simplu.

  12. Geza Răspunde

    Mereti mai și căutați-vă serivici!!
    Sa scoatem țara din rahat!!

  13. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Votez AUR…. restul sunt speculați. 🙋

  14. Alde&AUR Răspunde

    Stef crede că prinde in 2024 un deputat, senator,posibil că tupeu are, da până atuncea tot ce prinde este piz…da lu Elabela!😁……ce jeguri de oameni se învârt în politica asta de 2 lei,dintr-un partid în altul,unde este loc de prostit lumea și prins loc bun de făcut bani multi,toți sunt la fel,ii doare in p…la de oameni și necazurile lor,profita și stef de trenul aur dar sătmărenii stiu cine este și ce ii poate pielea și la asta,va închina partidul UDMR că doar frăția hoților din vremurile bune nu a apus,cum face si Govor cu PSD!!!🤮

  15. sorin Răspunde

    jos sistemul PNL, PSD, UDMR,,,traiasca AUR traiasca schimbarea……ptr psdistul si pnlistul si udmeristul Adi STEF ….NU SARI IN FATA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.