PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Omul lui Dumnezeu pe pământ! Preotul ce scapă un bătrân de frig și șobolani

Preotul Gabriel Chereji din comuna Pomi reabilitează casa unui bătrân sărman și neputincios din localitate. Bătrânul trăiește într-o sărăcie greu de imaginat, fără sticlă în geamuri, mizerie și șobolani, iar atunci când a auzit de cazul său, preotul i-a sărit în ajutor fără să stea pe gânduri.

Pentru început, au fost montate ușile și geamurile termopane deoarece acestea erau prioritare, dat fiind vremea rece din această perioadă.

„Am aflat cu durere în suflet, că domnul Dragoș Ioan are o casă unde are condiții imaginabile să poți să locuiești acolo. Și anume: fără sticlă în geamuri, uși acoperite cu paturi, mizerie și șobolani, frig în pragul iernii și lista este lungă. De aceea mi-am propus să fac câteva condiții minime de trai în această casă. Mulțumesc din toată inima, pentru susținerea și ajutorul tânărului Ștef Raul. Dar și tinerilor din Pomi care mi-au fost alături la acest caz: Barbul Alex, Barbul Bogdan, Susano Antonio, Mikloș Adrian”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.
Gabriel Chereji este cunoscut în județul Satu Mare datorită faptelor bune pe care le face, dar și a spiritului ager pe care îl are, sărind întotdeauna în ajutor acolo unde este nevoie.

ÎNAINTE

DUPĂ