PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

SENTINŢĂ. Marcela Papici a câştigat definitiv procesul cu CJ şi Spitalul

Marcela Papici a câştigat procesul cu Consiliul Judeţean şi conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare, proces intentat după ce a fost eliminată din concursul pentru postul de manager.

Marcela Papici a  contestat articolul care precizează că noul manager trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani la conducerea unei unităţi spitaliceşti cu paturi, prin care a fost descalificată.

“Am câştigat şi recursul iniţiat de “cei 7″ la Curtea de Apel Oradea în procesul pentru suspendarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean de Urgenţă Satu Mare. Sentinţa este DEFINITIVĂ!

Mulţumesc draga mea doamnă avocat Minodora Sorian! You are the best!

Domnilor şi doamnelor responsabili de deciziile luate doar pentru a mă impiedica să mă înscriu la concurs, (inclusiv domnul avocat, preşedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului, pe filiera UDMR, a cărui nume nu-l pronunţăm ca sa nu-l facem de rusine), după cum vă spuneam încă de anul trecut din mai, nu v-aţi pus cu cine trebuie! Şi voi avea grijă să fiţi traşi la răspundere pentru abuzurile voastre”, a transmis Marcela Papici pe Facebook.