Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

SENTINŢĂ. Marcela Papici a câştigat definitiv procesul cu CJ şi Spitalul

Marcela Papici a câştigat procesul cu Consiliul Judeţean şi conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare, proces intentat după ce a fost eliminată din concursul pentru postul de manager.

Marcela Papici a  contestat articolul care precizează că noul manager trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani la conducerea unei unităţi spitaliceşti cu paturi, prin care a fost descalificată.

“Am câştigat şi recursul iniţiat de “cei 7″ la Curtea de Apel Oradea în procesul pentru suspendarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean de Urgenţă Satu Mare. Sentinţa este DEFINITIVĂ!

Mulţumesc draga mea doamnă avocat Minodora Sorian! You are the best!

Domnilor şi doamnelor responsabili de deciziile luate doar pentru a mă impiedica să mă înscriu la concurs, (inclusiv domnul avocat, preşedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului, pe filiera UDMR, a cărui nume nu-l pronunţăm ca sa nu-l facem de rusine), după cum vă spuneam încă de anul trecut din mai, nu v-aţi pus cu cine trebuie! Şi voi avea grijă să fiţi traşi la răspundere pentru abuzurile voastre”, a transmis Marcela Papici pe Facebook.

33 comentarii

  1. Tabu Răspunde

    Conducerea Sputatului. Ok . Limba Rromilor.

  2. Lili Răspunde

    Felicitari d-na Papici pentru taria, darzenia si curajul de care a-ti dat dovada inca odata.
    Succes si sanatate!

  3. România reală Răspunde

    Este tipic situatiei cand se spune ca pe cine nu-l omori nu te lasa sa traiesti. Numai de ea nu avem nevoie acolo! Cunoscatorii stiu de ce. Ca a fost luxata la participare e un lucru dar totusi fiecare trebuie sa isi cunoasca lungul nasului. Sau daca voi nu ma vreti eu va vreau????

  4. Adi Răspunde

    Ce să caute o învățătoare în fruntea unui spital , care și așa este sub finanțat. Și așa merg rău lucrurile în spitalul Satu Mare , doar ea lipsește la conducere !

  5. c-block Răspunde

    Doamne iartă-mă dar ce calificare are doamna educatoare agentă de turism? Mai țineți minte șoșoanele de aruncat la 2 lei bucata? Sau scandalul în jurul mâncării? Și asta numai ce a transpirat în afară. Așa memorie scurtă aveți? Atunci o meritați!!!! Faptul că vociferează și are gura mare nu înseamnă că are și dreptate. Repet, nu decibelii și insistența definesc competența în orice domeniu! Că atunci cel mai competent dintre toți era WC Tudor ori acum Șoșoacă!!!! 😭🤯😫
    M-am uitat și pe facebookul lui portalseme. E de groază cum de s-au mobilizat “susținătorii” domnucăi! Credeți că de reușește o să vă mai țină minte, naivilor????

  6. comentator Răspunde

    Mă gândeam așa în mine că dacă e așa îi spun vecinului meu cadru proaspăt pensionat de la MAI că e o pită de mâncat aici. Relații are, cunoștiințe etc., așa că are șanse ca să fie manager de spital județean și el. Ce bine ar arăta în CV? Că dacă nu contează să fii cât de cât din domeniu sau ceva economic măcar atunci eu propun femeia de serviciu de la Continental sau portarul de la Drexi. Nu văd nici un impediment! că drepturi văd că toți avem dar competențe din părți! Și mai vrem o țară ca afară? Fugiți măi de aici! Ce ați fumat de dimineață copiii?

  7. Stivuitorist Răspunde

    Daca asa merg lucrurile in tara , maine imi depun si eu CV-ul la Centrala Nucleara de la Cernavoda, pe post de director adjunct, iar daca ma descalifica, ii dau in judecata.
    Intre clasele 7-10 , mi s-a predat fizica, cu 2 ore pe saptamana, am totusi 3ani de experienta.

  8. CREIER Răspunde

    Nereusita in viata a celor care ponegriti o persoana (indiferent care este aceea) pe care nu o cunoasteti, se datoreaza caracterului de RAHAT pe care il aveti. Articolul arata (pentru cei cu creier) faptul ca atunci cand ai dreptate, JUSTITIA aplica corect legea si scoate in evidenta nelegiuirile celor care se cred deasupra LEGII. FELICITARI DOAMNA PAPICI si DOAMNEI AVOCAT pentru perseverenta si increderea in JUSTITIE.

    • c-block Răspunde

      @CREIER …. dar fără de creier. Eu o cunosc personal, din păcate. Așa că te rog frumos fă-ți singur ce caracterizare îți dorești. De unde ți-ai dat tu seama că vorbesc în necunoștință de cauză? Credeai că toți procedează la fel ca și tine? Și prima dată când a fost plantată acolo absolut pe criterii politice (pentru că se știa 100% asta) am spus ce am zis și acum. Ne jucăm de-a sănătatea pe vreme de pandemie? Cât de inconștienți putem fi? Vom afla în curând.

      • CREIER Răspunde

        tu esti unul din aia, cu caracterul de RAHAT ?

        • c-block Răspunde

          Nu. Ăla tu ești dar încă nu îți dai seama. Susții pe cineva în cel mai bun caz în necunoștință de cauză. Persoana repectivă poate fi extrem de toxică. Dacă altfel nu ia întreabă niște oameni care au avut-o ca șefă ba la primărie, ba la spital și te edifici. Asta lăsând la o parte cuibul de șerpi ori viespi care există în ambele locuri. Dar le depășește cu brio.
          În altă ordine de idei hai să vorbim despre delegațiile și cursurile de calificare ori de formare profesională organizate pentru bugetari din varii instituții pe perioada mandatului lui Ștef la județ! Bine?

  9. JUSTI Răspunde

    Sper ca cei care au abuzat de functie, de incompetenta, de slugarnicie, sa ,,studieze,, acolo unde le este locul, la mititica.

  10. Coccolino Răspunde

    ERAI CEA MAI MARE SPAGARA ATAT CA VICEPRIMARITA CAT SI LA SPITAL CAND AI CERUT IMPREUNA CU BOBBY DEMIAN 2.000 EURO PT UN POST DE ASISTENT MEDICAL

  11. mircea Răspunde

    Ce cauta un profesor de fizica in fruntea unei tari ?

  12. vasile Răspunde

    la un concurs cinstit mai mult de nota 3 nu va lua. a demonstrat ce capicitati limitate are cat a fost manager de spital. Un adevarat manager de spital ar putea fi Dr Cristian Rusu seful sectiei de urologie, doctor in medicina.

    • Lucifer Morningstar Răspunde

      Doctorul Cristian Rusu, de la secția Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș a decedat în urmă cu câțiva ani. Fie-i țărâna ușoară!

  13. satu mare Răspunde

    Fac ăștia de la UDMR una mică pe victoria ei,termină Adrian Marc studiile economice și tot el va fi manager și pe Papici tot vânzătoare de bilete la agenția de turism o veți găsi…..in postura de manager la SJU in nici un caz cât UDMR este Dumnezeul in satmar, se zbate și ea în viața mondenă a satmarului sa nu o uite votanții de pe producători sătmăreni, că doar in 2024 ii va întreba din nou……..candidez oștenii mei!!!?:)))))))))

    • un cunoscător Răspunde

      A fost odată ca niciodată, a fost un director de deconcentrat la protecția copilului. S-a întâmplat ce s-a întâmplat (epoca înfierilor internaționale) și ca să vezi nici faptul că a sărit din barca săgeții galbene în cea a tulipanului nu l-a ajutat! S-a dat frumos la fund a vreme ani buni ca să fie tocmai perfect ca manager (nu știu pe ce criterii). Orice asemănare între fapte și persoane este pur întâmplătoare???? Dacă ar vrea s-ar cerceta. Aici e buba, cu vrutul. Asta e România actuală a lucrului bine făcut. 🤔😱🤮

    • CREIER Răspunde

      Macar ea are o afacere pe care o face cu responsabilitate si nu inseala asteptarile nimanui. Referitor la PRODUCATORII SATMARENI, am avut un sprijin nesperat din partea doamnei PAPICI care, atunci cand eram disperati si singuri, a fost singura care ne-a dat speranta si incredere in ceea ce suntem. O persoana ca dansa ar merita sa candideze si sa reuseasca.

  14. SEC Răspunde

    Comentariile pline de ura si jigniri vin de la cei care stiu ca vor plati pentru nelegiuirile pe care le-au facut. DOAMNA PAPICI sa LUPTAT cu cei care cred ca pot incalca LEGEA cand vor si cum vor. JUSTITIA a ARATAT ca PORCARIILE facute de BORFASII (se stiu ei care, ca pestele de la cap se impute) de la consiliul judetean si spital sunt PENALE. CRED ca LEGEA sa fie aplicata in mod EXEMPLAR. Fiecare pasare pe limba ei piere. Asa sa ne ajute DUMNEZEU, dupa cum meritam.

    • trilulilu Răspunde

      @Cap sec, atunci hai să povețim despre turiștii aproape uitați în Antalya și cu banii luați. Bine? Erau doar vreo 800 dacă nu mai mulți și mulți cu copii mici! I-auzi tu! Onoare? Cinste? Tu nu îți dai semama că toate sunt pentru ea subordonate intereselor sale strict personale?

  15. Ioan Răspunde

    MANANCI din greu RAHAT. Numele tau spune tot dar tot iti spun: in Antalya (eram si eu acolo cu copii) am fost vreo 200, toti am venit acasa (cativa si de la alta agentie care daca nu era Simbotour ramaneau acolo) cu un avion comandat de SIMBOTOUR pana la Timisoara si de acolo cu autocarele. Operatorul a dat faliment si SIMBOTOUR a platit (avionul si autocarele) intoarcerea noastra acasa. Totul a iesit foarte bine. Si trilulilu, asa sa ai viata cum minti.

    • trilulilu Răspunde

      Nu mănânc nici un rahat. Și eu am fost acolo atunci și de miercuri era tulbure situația. Noi eram pe traseu într-o excursie plătită și pur și simplu ne-au lăsat acolo fără nici o explicație la sute de km de hotel.
      Unii au dormit pe bănci sau pe iarbă care au venit după noi că nimic nu s-a achitat. Și da, firma atunci s-a implicat cum a putut dar să nu-mi spună mie că sunt ca și niște statui ai cinstei și onoarei. Atunci cineva trebuia bine scuturat dacă nu judecat pentru că așa ceva nu este posibil. Inclusiv ministerul e de vină că a emis licență când se știa că turcul de ani de zile face acest sport al falimentului sub diverse denumiri.
      Și eu eram cu cei doi copii ai mei acolo. Ca să nu-ți spun că unul e autist și tocmai din cauza lui ne-am dus să înoate cu delfinii. Îți dai seama ce emoții aveam din cauza lui? Așa ceva nu se face și punct! Ca să nu-ți spun că la întoarcere am aterizat la Timișoara și am făcut toată noapte cu autocarul până acasă. Sejur perfect, nu?

      • Ioan Răspunde

        Tot este un mancator de RAHAT. Spuneai ca: ,,turiștii aproape uitați în Antalya și cu banii luați,, ,,Erau doar vreo 800 dacă nu mai mulți și mulți cu copii mic,,. In primul comentariu nu ai spus nimic de ce a facut SIMBOTOUR pentru intoarcerea acasa. Aceasi urare: asa sa ai viata cum minti. Mai dute pe la biserica si roagate ca ai de ce.

  16. trilulilu Răspunde

    Tu numai spui că ai fost acolo. Eu cred că tu ești unul care mănâncă kkt contracost de la firma duamnei. Eu știu ce a fost acolo și încă și în momentul de față am păstrat dovezile chiar dacă au trecut aproape 9 ani de atunci. Ce ar fi să te ocupi de alte lucruri mai de folos că de mă supăr încep să scot dovezile și cineva o să aibă un profund disconfort! Nu eu voi fi ăla. Și nu despre 200 de persoane este vorba. Poate 200 de familii. Îți doresc la revedere.

    • Ioan Răspunde

      Daca te superi si ai dovezi (numai RAHATUL este de tine) fa de RAHAT pe cine trebuie. Daca zici ca au fost 200 de familii ori 2 (cel putin) egal 400 persoane, cate avioane au fost, 2, 3, 4 ? Sa te ajute CEL DE SUS.

  17. Radu Cristescu Răspunde

    Soțul doamnei mai cumulează pensia de militar cu cea de angajat la Consiliul Județean încă de pe vremea lui Ștef ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.