PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ce ne aduce Expo Home: Construct & Casa Verde?

Evenimentul dedicat domeniului construcțiilor și amenajărilor aduce în prim plan oportunități de excepție companiilor și persoanelor fizice, urmând a se desfășura în perioada 25-27 februarie 2022 la Satu Mare.

Așa cum ne-am obișnuit deja cu evenimentele marca Expo Industry Satu Mare, și de această dată vom avea parte de o expoziție de marcă în orașul Satu Mare: Expo Home: Construct & Casa Verde.

Până în prezent 10 companii din industria construcțiilor și amenajărilor interioare s-au înscris, urmând ca acestea să-și expună o parte din produsele lor și să-și prezinte serviciile publicului vizitator.

Astfel cum am menționat anterior, evenimentul își propune să ofere oportunități de socializare într-un cadru sigur și informal în același timp,  expozanților din domeniul construcțiilor și vizitatorilor expoziției. Astfel, organizatorii apreciază că se va îmbina cu succes latura antreprenorială cu cea ambientală prin interacțiunea directă dintre companiile expozante și potențialii lor clienți

Expoziția Expo Home: Construct & Casa Verde se va concentra, în principal, pe oferirea unor soluții privind construcția de bazine inteligente, soluții economice privind consumul de energie, soluții privind izolarea termică și fonică pentru locuințe, tehnici moderne de încălzire și răcire, precum și aparate de mixare a aerului și pompe de căldură.

Totodată, vor fi oferite și servicii de consultanță profesională privind renovarea și reamenajarea locuințelor, precum și promovarea conceptului de energie regenerabilă și conceptul Casa verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil din sfera imobiliarelor.

În cadrul expoziției, la data de 25 februarie, între orele 13.00 – 15.00 se va desfășura și Conferința Programului Casa Verde, unde se vor dezbate teme de discuții precum:

Despre conferința ce se va desfășura la data de 26 februarie, între orele 13.00 – 17.00, în cadrul evenimentului urmează să vă prezentăm programul acesteia:

Vă reamintim că la eveniment vor participa cu prezentări tematice după cum urmează:

Partenerul principal al evenimentului: CED (Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd./ Reteaua de Dezvoltare Economică Nonprofit din Europa Centrală)

 Locația evenimentului: Satu Mare, AuShopping Satu Mare, în zona galeriei Cinema One Laserplex

Când se va desfășura: 25-27 februarie 2022

Deschidere oficială: 25 februarie 2022, ora 16.00

Pentru mai multe informații puteși lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istvan1975@gmail.com pentru alte informații și detalii.

Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.