Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Ce ne aduce Expo Home: Construct & Casa Verde?

Evenimentul dedicat domeniului construcțiilor și amenajărilor aduce în prim plan oportunități de excepție companiilor și persoanelor fizice, urmând a se desfășura în perioada 25-27 februarie 2022 la Satu Mare.

Așa cum ne-am obișnuit deja cu evenimentele marca Expo Industry Satu Mare, și de această dată vom avea parte de o expoziție de marcă în orașul Satu Mare: Expo Home: Construct & Casa Verde.

Până în prezent 10 companii din industria construcțiilor și amenajărilor interioare s-au înscris, urmând ca acestea să-și expună o parte din produsele lor și să-și prezinte serviciile publicului vizitator.

Astfel cum am menționat anterior, evenimentul își propune să ofere oportunități de socializare într-un cadru sigur și informal în același timp,  expozanților din domeniul construcțiilor și vizitatorilor expoziției. Astfel, organizatorii apreciază că se va îmbina cu succes latura antreprenorială cu cea ambientală prin interacțiunea directă dintre companiile expozante și potențialii lor clienți

Expoziția Expo Home: Construct & Casa Verde se va concentra, în principal, pe oferirea unor soluții privind construcția de bazine inteligente, soluții economice privind consumul de energie, soluții privind izolarea termică și fonică pentru locuințe, tehnici moderne de încălzire și răcire, precum și aparate de mixare a aerului și pompe de căldură.

Totodată, vor fi oferite și servicii de consultanță profesională privind renovarea și reamenajarea locuințelor, precum și promovarea conceptului de energie regenerabilă și conceptul Casa verde în ansamblul ei prin dezvoltatorii de profil din sfera imobiliarelor.

În cadrul expoziției, la data de 25 februarie, între orele 13.00 – 15.00 se va desfășura și Conferința Programului Casa Verde, unde se vor dezbate teme de discuții precum:

  • Oportunități de finanțare – de către Dénes István – reprezentant al Proenerg SRL
  • Prezentare Tungsram – de către un reprezentant al Tugsram Operations Kft.
  • Prezentare „Treceri de pietoni iluminate inteligent” – de către Szűcs Alfréd – reprezentant al societății Pearl Enterprises Kft din Ungaria.

Despre conferința ce se va desfășura la data de 26 februarie, între orele 13.00 – 17.00, în cadrul evenimentului urmează să vă prezentăm programul acesteia:

  • 00 – 13.15: Va avea loc deschiderea oficială a conferinței, prezentată de organizatorul Bura-Maksay István-Péter în reprezentarea Expo Industry Satu Mare .
  • 15 – 13.30: Dezbatere pe tema „Viitorul construcțiilor și principiile casei pasive”, prin oferirea unor exemple practice. Prezentarea va fi susținută de către dl. Jurca Constantin – președintele Cluster Eficienta Energetic Zepter.
  • 30 – 13.45: Dezbatere pe tema „Audit Energetic”, prezentare realizată de dl. Markos Tiberiu din partea societății Technosam.
  • 45 – 14.00: Se va desfășura prezentarea ”Concept Casa Verde” de către dl. Zsolt Maiorciac din partea societății M Sys, abordând tema „panouri fotovoltaice”.
  • 00 – 14.15: Se va desfășura prezentarea ”Concept Casa Verde” de către dl. Sarkadi Péter din partea societății Talentum, abordând tema „cazan pe eleți”.
  • 15 – 14.30: Se va desfășura prezentarea ”Concept Casa Verde” de către dl. Sebastian Flaviu Havași din partea societății Havași, abordând tema „soluții industriale și rezidențiale pentru o tranziție energetică de succes”.
  • 30 – 14.45: Se va desfășura prezentarea ”Concept Casa Verde” de către dl. Florin Ploscar din partea societății Samgec, abordând tema „panouri fotovoltaice”.
  • 45 – 15.00: Se va desfășura prezentarea ”Concept Casa Verde” de către dl. Simon Attila din partea societății Kreativ, abordând tema „sisteme de ventilație cu recuperare de căldură”.
  • 00: Vor avea loc discuții libere în zona conferinței, precum și la standurile expozanților .

Vă reamintim că la eveniment vor participa cu prezentări tematice după cum urmează:

  • Prezentarea programului de finanțare „Iluminat Public pentru UAT” – de către Fülöp Lóránd – reprezentant al Ministerului Mediului/AFM
  • Prezentare Tungsram – de către un reprezentant al Tugsram Operations Kft.
  • Prezentare „Treceri de pietoni iluminate inteligent” – de către Szűcs Alfréd – reprezentant al societății Pearl Enterprises Kft din Ungaria.

Partenerul principal al evenimentului: CED (Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd./ Reteaua de Dezvoltare Economică Nonprofit din Europa Centrală)

 Locația evenimentului: Satu Mare, AuShopping Satu Mare, în zona galeriei Cinema One Laserplex

Când se va desfășura: 25-27 februarie 2022

Deschidere oficială: 25 februarie 2022, ora 16.00

Pentru mai multe informații puteși lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru alte informații și detalii.

Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

 

3 comentarii

  1. Mircea Pascu Răspunde

    Locuințe și proprietăți de 1 euro în Europa? Depopularea satelor și orășelelor din Europa a forțat autoritățile locale să găsească soluții creative, chiar ingenioase pentru a atrage cumpărători sau turiști în aceste zone. Dalmata Agenție Imobiliară din Satu Mare vă prezintă metodele creative prin care primarii din aceste zone depopulate au reușit să facă vânzări de case și apartamente, închirieri de case și apartamente sau vânzări de terenuri și să revitalizeze aceste sate pitorești:

    https://imobiliaredalmata.ro/b-case-de-1-euro-in-europa

  2. Mircea Pascu Răspunde

    Cimentul care se auto repară, Grafenul 3D, Aerografitul, Bambusul modular, Aluminiul transparent, Lemnul translucid, Betonul care emite lumină, Spuma din aluminiu, Hidroceramica, Bioreactoarele sunt câteva dintre materialele inovative care schimbă sau vor schimba modul în care construim.

    De la materiale care își generează propria energie la cele care furnizează protecție structurală mai mare, viitorul clădirilor evoluează. În timp ce multe din aceste inovații nu au fost implementate la scară largă, agenția imobiliară Dalmata din Stau Mare vă asigură că acestea își vor face simțită prezența în următorii zece sau douăzeci de ani și vă invită să aflați mai multe detalii despre aceste materiale în articolul de mai jos:

    https://imobiliaredalmata.ro/b-materiale-noi-care-vor-revolutiona-costructiile-de-locuinte

  3. Mircea Pascu Răspunde

    Creșterile prețului la energie curent electric, gaz natural, carburanți ne afectează finanțele tot mai mult motiv pentru care acum este momentul să investim în locuința noastră pentru a o face mai economă.

    În articolul de mai jos agenția imobiliară Dalmata din Satu Mare care oferă servicii de vânzări apartamente, vânzări case, închirieri apartamente și case în Satu Mare vă prezintă câteva sfaturi pentru scăderea consumului de energie, fie că este vorba de o investiție mare precum instalarea de panouri solare sau ceva care pare nesemnificativ ca stingerea becurilor, când scădem consumul de energie economisim bani.

    https://imobiliaredalmata.ro/b-cum-sa-ne-facem-locuinta-mai-economa-din-punct-de-vedere-energetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.