PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Roca, a fost instalat în funcție

Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Roca, a fost instalat astăzi în funcție. Tot astăzi au depus jurământul și noii subprefecți.

Ceremonia a avut loc astăzi, joi, 17 februarie, la ora 13.00, în sala mică de ședințe a Instituției Prefectului Satu Mare. Ceremonia a început cu intonarea imnului României, după care a urmat citirea ordinului de eliberare din funcție a fostului prefect, Altfatter Tamas, și de numire în funcție a noului prefect al județului Satu Mare, Radu Roca. În continuarea ceremoniei, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a depus jurământul. În cadrul ceremoniei au depus jurământul și noii subprefecți, Altfatter Tamas și Romeo Pop.

Reamintim că Guvernul a făcut, ieri, schimbări majore la conducerea Instituţiei Prefectului din Satu Mare. Actualul prefect, Altfatter Tamas, a fost eliberat din funcţia de prefect şi numit subprefect din partea UDMR. Fostul viceprimar Radu Roca a fost numit prefect din partea PSD. Actualul subprefect Radu Bud a fost eliberat din funcţie iar în locul său a fost numit Romeo Pop din partea PNL.