Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO/VIDEO. Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Roca, a fost instalat în funcție

Noul prefect al județului Satu Mare, Radu Roca, a fost instalat astăzi în funcție. Tot astăzi au depus jurământul și noii subprefecți.

Ceremonia a avut loc astăzi, joi, 17 februarie, la ora 13.00, în sala mică de ședințe a Instituției Prefectului Satu Mare. Ceremonia a început cu intonarea imnului României, după care a urmat citirea ordinului de eliberare din funcție a fostului prefect, Altfatter Tamas, și de numire în funcție a noului prefect al județului Satu Mare, Radu Roca. În continuarea ceremoniei, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a depus jurământul. În cadrul ceremoniei au depus jurământul și noii subprefecți, Altfatter Tamas și Romeo Pop.

Reamintim că Guvernul a făcut, ieri, schimbări majore la conducerea Instituţiei Prefectului din Satu Mare. Actualul prefect, Altfatter Tamas, a fost eliberat din funcţia de prefect şi numit subprefect din partea UDMR. Fostul viceprimar Radu Roca a fost numit prefect din partea PSD. Actualul subprefect Radu Bud a fost eliberat din funcţie iar în locul său a fost numit Romeo Pop din partea PNL.

 

8 comentarii

  1. Tibi Răspunde

    Luati cu lamaie

  2. Pnl putori Răspunde

    Cozma si finusau valer putorilor sa sugeti, luati bani pt nimic

  3. macelaru Răspunde

    se imparte ciolanul, niom-niom, sa va stea in gat!

  4. Coiu Răspunde

    Roca ăsta e ca…..roca! Să mor io dacă știe lega trei cuvinte !!! Suntem vai de pana noastră. D-le Roca sper că citești acest comm….și nu te superi. Ești JALNIC. CE AM AJUNS MĂI FRAŢILOR ???

  5. Sebi Răspunde

    Nu vei precipitat oameni buni
    …..la vot tot pe magnifici ăștia o sa pune-ti stampila!!!:))))

  6. 3.14 Răspunde

    Voi sunteti niste putori comuniste iar noi suntem niste opincari inconstienti care ne meritam soarta. Cred ca voi vota haur ca mai rau nu poate fi iar jigodiile astea nu pot fi inlaturate decat de tupeisti, nesimtiti ca simion. Cu “s” mic evident.

  7. Ioan Răspunde

    De gargară suntem sătui, să vedem fapte!

    • Romeo Răspunde

      Apoi da, are grijă gargaragiul șef al județului Adrian C(i)zma de ne îmbată zilnic cu apă rece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.