PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cum se utilizează noul sistem SelfPay, în Satu Mare. Ghid pas cu pas

Primăria Municipiului Satu Mare alături de Direcția de Impozite și Taxe Locale, au venit în sprijinul sătmărenilor prin implementarea unui sistem de plată modern a impozitelor, taxelor locale și a facturilor către furnizorii de servicii publice.

Prin sistemul SelfPay, care de asemenea este foarte ușor de utilizat, Primăria Municipiului Satu Mare, a făcut din nou un pas spre digitalizarea serviciilor publice. Prin acest mod, sătmărenii nu mai trebuie să stea la cozi ci își pot plăti dintr-o singură locație facturile la electricitate, gaze naturale, internet, apă, televiziune, telefonie mobilă.

În momentul de față, Municipiul Satu Mare dispune de 21 stații de plată, atât în zona centrală, cât și în cartierele municipiului.

Primăria Municipiului Satu Mare, a postat pe pagina oficială de Facebook un video pas cu pas, de tipul unui ghid, pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

,,Venim în sprijinul sătmărenilor, persoane fizice și persoane juridice, care doresc să efectueze plăți în numerar a taxelor și impozitelor cu debit, fără a mai sta la coadă, la ghișeele Direcției de Impozite și Taxe Locale. Pe lângă metodele de plată online, oferim posibilitatea prin acest nou sistem implementat să facă plăți din mai multe zone ale municipiului, fără să aibă un cont bancar, simplu de utilizat chiar și pentru persoanele mai în vârstă. Vom continua digitalizarea serviciilor publice pentru a elimina total situațiile în care se formează cozi la ghișeele administrației publice,”, a subliniat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.