PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doi tineri care au furat peste 10 catalizatoare, condamnați cu suspendare

Doi tineri care au furat peste 10 catalizatoare au fost condamnați cu suspendare. Cei doi vor fi sub supraveghere timp de doi ani, fiind obligați să presteze și muncă în folosul comunității.

,,Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul R. Erik Jozsef pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, la pedeapsa de: – 2 (doi) ani închisoare În baza art.91 C.pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi în baza art.92 C.pen. stabileşte un teremen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă 60 de zile, la Primaria Odoreu sau la Asociatia ,,Stea”.

Condamnă pe inculpatul G. Ionel Vlăduț pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, la pedeapsa de: – 2 (doi) ani închisoare În baza art.91 C.pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi în baza art.92 C.pen. stabileşte un teremen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă 60 de zile, la Primaria Odoreu sau la Asociatia ,,Stea””.

Cei doi sunt obligați să plătească și câteva mii de lei.

,,În baza art.25 şi 397 C.pr.pen. va obliga în solidar, pe inculpaţii R. Erik Jozsef şi G. Ionel Vlăduț, să plătească: părţii civile 1. A. Teodor, suma de 380 lei, contravaloarea catalizatorului şi a manoperei; părţii civile 2. M. Diana Florentina, suma de 6650 lei, contravaloarea catalizatorului şi a manoperei. (…) In baza art.274 al.2 NCPP oblige pe inculpaţii R. Erik Jozsef şi G. Ionel Vlăduț, să plătească suma de 1000 lei, câte 500 lei fiecare inculpat, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”.

Sentințele au fost pronunțate de Judecătoria Satu Mare, în această săptămână.