PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO/FOTO. O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București și a luat foc, șoferul a murit. Act intenționat

O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București și a luat foc, șoferul a murit. Autorităţile verifică dacă a fost un act intenționat.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă.

“În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei au spus pentru Digi24 că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard. Bogdan Drăghici, președintele Asociației Tata, ar fi șoferul care a intrat cu mașina în gardul ambasadei, potrivit unor surse Digi 24. Acesta ar fi fost condamnat marți pentru că și-a abuzat sexual fiica.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Circulația e blocată în zonă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor incidentului.

FOTO/VIDEO: Tudor Bogdan Teodorescu