Ultima actualizare: azi, 13:55

Naţionale

VIDEO/FOTO. O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București și a luat foc, șoferul a murit. Act intenționat

O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București și a luat foc, șoferul a murit. Autorităţile verifică dacă a fost un act intenționat.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă.

“În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei au spus pentru Digi24 că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard. Bogdan Drăghici, președintele Asociației Tata, ar fi șoferul care a intrat cu mașina în gardul ambasadei, potrivit unor surse Digi 24. Acesta ar fi fost condamnat marți pentru că și-a abuzat sexual fiica.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Circulația e blocată în zonă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor incidentului.

FOTO/VIDEO: Tudor Bogdan Teodorescu

 

4 comentarii

  1. Bogdan Dumitraș Răspunde

    A fost omul lui Cozma care a mers să arunce cu oău în ambasadă: https://obiectiv-sm.ro/2022/04/05/adrian-cozma-in-ambasada-rusiei-trebuia-sa-aruncati-cu-oua/

    • România reală Răspunde

      A fost cretinul ăla cu ONG-ul T.A.T.A. care și-a agresat sexual propria fiică minoră și a și fost condamnat pentru asta. Eu zic că e mai bine așa pentru toată lumea. Dacă ajungea în penitenciar în scurt timp se sinucidea probabil ajutat de careva. Așa am făcut niște economie. Numai cretinii de la ambasadă să nu se inflameze gratuit și să vadă și acolo niște naziști inexistenți.

  2. Unul Răspunde

    Bai speriatule ! Chiar asa prosti sunt cei de la poarta ? Unul tot fuge in stinga dreapta si nu stie cei de facut! Mai tata ,ia stingatorul ,fa ceva ! Doamne fereste de asa “Paza”!

  3. El Brasil Răspunde

    Acest individ bolnav s-a dus pe lumea aialaltă exact pe măsura existenței lui pe această lume, ca un porc pârjolit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.