PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEOREPORTAJ. Povestea Victorinei – poliţista ce face cele mai bune prăjituri din Satu Mare

Mama i-a pus numele de Victorina! Iar acest nume avea să îi călăuzească viaţa… Victorina Matveev este o femeie solară. Plină de viaţă şi veselă, ea transmite energie, optimism şi încredere. Greutăţile vieţii nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică. Poartă cicatrici pe mâini de la gătit, şi pe suflet de la viaţa grea, dar nu o lasă „mai moale” nicio secundă. Ea este demnă precum numele ei!

Victorina s-a născut în Republica Moldova, din mamă moldoveancă și tată rus, şi a ajuns să trăiască în Ţara Oaşului. Este o femeie verticală ce nu poate fi abătută de la drumul ei. Totuşi, un oşan a fost puţin mai… isteț, a furat inima rusoaicei şi a adus-o la Satu Mare. Sau acesta să fie destinul ei?! Probabil, nu vom ştii niciodată…

Dragostea pentru un oșan a adus-o pe Victorina într-o zonă creată, parcă, special pentru ea: Munţii Ţării Oaşului. Ea rezonează perfect cu energia din Munţii Oaşului! Cerul senin, verdele munților și cântecul naturii sălbatice o ajută să creeze cele mai fabuloase torturi și prăjituri din județul Satu Mare.

Victorina este polițistă de meserie, însă dragostea pentru deserturi a făcut-o să renunțe la această meserie și să își dedice toate abilitățile patiseriei: e o artă care îmbunătățește sufletul, spune ea.

Ea a devenit cunoscută în România în urma participării la emisiunea Chefi la Cuțite, acolo unde a rămas în istoria emisiunii după ce i-a surprins pe jurați și participanți cu talentul și agilitatea ei. Ați mai auzit de ea și veți mai auzi mult timp de acum încolo… Victorina nu a spus tot, spectacolul de abia acum începe!

Vă invităm să urmăriți videoreportajul marca PortalSM în care să aflați povestea ei:

Nu mai lăsați să  treacă o zi fără să gustați din deserturile Victorinei!

Comenzi

Telefon: 0757 589 155

Facebook: Victorina Matveev