Ultima actualizare: azi, 14:25

Reportaje

VIDEOREPORTAJ. Povestea Victorinei – poliţista ce face cele mai bune prăjituri din Satu Mare

Mama i-a pus numele de Victorina! Iar acest nume avea să îi călăuzească viaţa… Victorina Matveev este o femeie solară. Plină de viaţă şi veselă, ea transmite energie, optimism şi încredere. Greutăţile vieţii nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică. Poartă cicatrici pe mâini de la gătit, şi pe suflet de la viaţa grea, dar nu o lasă „mai moale” nicio secundă. Ea este demnă precum numele ei!

Victorina s-a născut în Republica Moldova, din mamă moldoveancă și tată rus, şi a ajuns să trăiască în Ţara Oaşului. Este o femeie verticală ce nu poate fi abătută de la drumul ei. Totuşi, un oşan a fost puţin mai… isteț, a furat inima rusoaicei şi a adus-o la Satu Mare. Sau acesta să fie destinul ei?! Probabil, nu vom ştii niciodată…

Dragostea pentru un oșan a adus-o pe Victorina într-o zonă creată, parcă, special pentru ea: Munţii Ţării Oaşului. Ea rezonează perfect cu energia din Munţii Oaşului! Cerul senin, verdele munților și cântecul naturii sălbatice o ajută să creeze cele mai fabuloase torturi și prăjituri din județul Satu Mare.

Victorina este polițistă de meserie, însă dragostea pentru deserturi a făcut-o să renunțe la această meserie și să își dedice toate abilitățile patiseriei: e o artă care îmbunătățește sufletul, spune ea.

Ea a devenit cunoscută în România în urma participării la emisiunea Chefi la Cuțite, acolo unde a rămas în istoria emisiunii după ce i-a surprins pe jurați și participanți cu talentul și agilitatea ei. Ați mai auzit de ea și veți mai auzi mult timp de acum încolo… Victorina nu a spus tot, spectacolul de abia acum începe!

Vă invităm să urmăriți videoreportajul marca PortalSM în care să aflați povestea ei:

Nu mai lăsați să  treacă o zi fără să gustați din deserturile Victorinei!

Comenzi

Telefon: 0757 589 155

Facebook: Victorina Matveev

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Felicitari si succes Victorina!
    Din mama moldoveanca nu se poate naste un rus/o rusoaica.
    Asa cum azi vedem ca ucrainean sau rus nu este totuna cum credeau multi mai putin cunoscatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.