PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident cu Poliţia Penitenciarelor la Tăşnad. Reporter ameninţat de poliţiştii penitenciarelor

Un accident aparent banal a avut loc ieri în oraşul Tăşnad, unde o dubă a lovit un autoturism într-o intersecţie din aproapierea ştrandului. Un reporter PortalSM aflat în zonă a făcut câteva fotografii şi a încercat să afle informaţii, însă acesta a fost ameninţat de către cei implicaţi şi de un jandarm. Cazul ridică multe semne de întrebare.

În momentul în care reporterul PortalSM a efectuat câteva fotografii la faţa locului, mai multe persoane care purtau inscripţia cu Poliţia Penitenciarelor l-au ameninţat să nu fotografieze. Reporterul s-a prezentat, a spus că este de la presă şi că solicită informaţii cu privire la starea victimelor, la momentul respectiv nu se ştia dacă a fost cineva rănit sau nu. Celor de la Poliţia Penitenciarelor nu le-a păsat de acest lucru şi pe un ton şi mai vehehement au interzis reporterului să efectueze fotografii. Lor li s-a alăturat şi o femeie jandarm care ar fi trebuit să asigure ordinea şi liniştea publică. Toate acestea s-au petrecut de faţă cu un poliţist care dirija traficul rutier.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Satu Mare cazul nu a fost semnala prin apel la 112. Cei doi şoferi s-au înţeles pe cale amiabilă.

Pentru informarea corectă a cititorilor, Redactia PortalSM a solicitat Administraţiei Naţioanel a Penitenciarelor un punct de vedere cu privire la acest caz. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea a declarat pentru PortalSM că cei implicați se aflau în timpul serviciului. Ei se întorceau de la o ședință de tragere, cu o maşină personală. Incidentul se află în cercetare de către conducera Adminsitraţiei Penitenciarelor.

Știre în curs de actualizare…