Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Accident cu Poliţia Penitenciarelor la Tăşnad. Reporter ameninţat de poliţiştii penitenciarelor

Un accident aparent banal a avut loc ieri în oraşul Tăşnad, unde o dubă a lovit un autoturism într-o intersecţie din aproapierea ştrandului. Un reporter PortalSM aflat în zonă a făcut câteva fotografii şi a încercat să afle informaţii, însă acesta a fost ameninţat de către cei implicaţi şi de un jandarm. Cazul ridică multe semne de întrebare.

În momentul în care reporterul PortalSM a efectuat câteva fotografii la faţa locului, mai multe persoane care purtau inscripţia cu Poliţia Penitenciarelor l-au ameninţat să nu fotografieze. Reporterul s-a prezentat, a spus că este de la presă şi că solicită informaţii cu privire la starea victimelor, la momentul respectiv nu se ştia dacă a fost cineva rănit sau nu. Celor de la Poliţia Penitenciarelor nu le-a păsat de acest lucru şi pe un ton şi mai vehehement au interzis reporterului să efectueze fotografii. Lor li s-a alăturat şi o femeie jandarm care ar fi trebuit să asigure ordinea şi liniştea publică. Toate acestea s-au petrecut de faţă cu un poliţist care dirija traficul rutier.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Satu Mare cazul nu a fost semnala prin apel la 112. Cei doi şoferi s-au înţeles pe cale amiabilă.

Pentru informarea corectă a cititorilor, Redactia PortalSM a solicitat Administraţiei Naţioanel a Penitenciarelor un punct de vedere cu privire la acest caz. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea a declarat pentru PortalSM că cei implicați se aflau în timpul serviciului. Ei se întorceau de la o ședință de tragere, cu o maşină personală. Incidentul se află în cercetare de către conducera Adminsitraţiei Penitenciarelor.

Știre în curs de actualizare…

4 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Tipic milițienesc. Au trecut 32 de ani aproape de la marea Lovituție dar uite că militzienii au făcut pui și mai mulți. Rar găsești polițiști adevărați. Sunt, dar rar găsești. De ce? Nu-și dau seama că toată lumea e stresată și nu e nevoie de astfel de stres inutil? A greșit atunci să recunoască, indiferent despre cine e vorba. Poate în cazul de față nu e vine lor. Dar nimeni nu e mai presus de lege.

  2. Mihai Răspunde

    1. Nu-i accident, ci doar o simplă tamponare, redactorii pielii ar trebui să se informeze mai întâi care este diferența dintre cele două!
    2. Dacă tamponarea nu a fost anunțată la serviciul 112, ce căuta poliția la locul tamponării??
    3. Eu îi lăsam să mă amendeze, dacă aveau tupeu, după care depuneam plângere penală împotriva polițistului și a jandarmului pentru abuz în serviciu și împiedicarea exercitării funcției de jurnalist (asta dacă jurnalistul era acreditat!)!

  3. Adi Cazma Răspunde

    Poate că dubița penitenciară transporta ceva “valori” (țighi) …

  4. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Ceva îmi spune că redacția poate considera că prin răspunsul lui @Mihai a căpătat până la urmă o reacție semioficială din partea știți voi cui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.