PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Tânăra adoptată în Canada și-a găsit familia din Satu Mare

Tânăra născută în Satu Mare şi adoptată de o familie din Canada pe când avea 3 ani a reușit să își găsească familia naturală, prin intermediul grupului de Facebook The Never Forgotten Romanian Children.

Tânăra Varga Ana Maria, acum în vârstă de 27 de ani, a postat câteva fotografii pe grupul de Facebook The Never Forgotten Romanian Children, apelând astfel la sprijinul celor care deţin informaţii să o ajute, pentru a-și revedea părinții. După scurt timp de la acea postare, tânăra și-a găsit familia.

Redăm mesajul tinerei:

,,Salutări din Canada! Numele meu la naștere a fost VARGA ANA MARIA și sunt născută în SATU MARE la data de 22 septembrie 1995. Am fost adoptată când aveam 3 ani de o familie minunată. Am fost răsfățată și iubită de ei, dar aș vrea foarte mult să îmi cunosc familia biologică, mai ales pentru că știu că am o soră OLGA. Mama adoptivă mi-a spus că am o sora pe nume OLGA și că pe mama mea o chemă MATILDA. Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper că familia mea biologică o să vadă anunțul meu și o sa scrie paginii.  Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori să îi cunosc”.