Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Tânăra adoptată în Canada și-a găsit familia din Satu Mare

Tânăra născută în Satu Mare şi adoptată de o familie din Canada pe când avea 3 ani a reușit să își găsească familia naturală, prin intermediul grupului de Facebook The Never Forgotten Romanian Children.

Tânăra Varga Ana Maria, acum în vârstă de 27 de ani, a postat câteva fotografii pe grupul de Facebook The Never Forgotten Romanian Children, apelând astfel la sprijinul celor care deţin informaţii să o ajute, pentru a-și revedea părinții. După scurt timp de la acea postare, tânăra și-a găsit familia.

Redăm mesajul tinerei:

,,Salutări din Canada! Numele meu la naștere a fost VARGA ANA MARIA și sunt născută în SATU MARE la data de 22 septembrie 1995. Am fost adoptată când aveam 3 ani de o familie minunată. Am fost răsfățată și iubită de ei, dar aș vrea foarte mult să îmi cunosc familia biologică, mai ales pentru că știu că am o soră OLGA. Mama adoptivă mi-a spus că am o sora pe nume OLGA și că pe mama mea o chemă MATILDA. Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper că familia mea biologică o să vadă anunțul meu și o sa scrie paginii.  Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori să îi cunosc”.

5 comentarii

  1. Cris Răspunde

    No, țio trăbuit să afli, amu ai aflat, ești VARGA și asta spune tot.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Da’ tăt e mai binye decât ca și Căldărar ori Lingurar, nu? O țâră mai binye. Io așe zîc.

  2. Romanistan citizen Răspunde

    Succes. Sper că nu a suferit un șoc cultural prea dur. Că șoc sigur a fost. Șansa acestor copiii este că au fost extrași din mediul care îi trăgea în jos. Știu mai multe cazuri cu copiii de rromi realizați astfel, cu școală, meserie și facultate chiar. Dacă rămânea sigur îngroșa rândul pirandelor cu țighițighi din piața Someș sau ceva asemănător. Pentru că și pe autorități le doare undeva lateral la 1,5 m în orice direcție de soarta lor.

  3. misi Răspunde

    A simtit ca nu-i place munca. E mostenire.

  4. Muresan Răspunde

    Adusule-o oare niște dolari la puradei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.