PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Zilele Orașului au revenit în forță. Multă lume, concerte, distracție și voie bună

Zilele Orașului Satu Mare au revenit în forță. Chiar dacă deschiderea oficială a avut loc ieri seară, evenimentul a debutat cu adevărat vineri, 27 mai. Sătmărenii s-au adunat cu mic, cu mare, în centrul orașului și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare.

Lumea a început să se adune în centrul municipiului Satu Mare încă de la orele prânzului, însă Piața 25 Octombrie s-a umplut cu adevărat mai spre seară și a devenit neîncăpătoare odată cu concertul Iulianei Beregoi, care a început la ora 19.30. Copiii au fost cei mai entuziasmați: au cântat, au dansat și s-au bucurat de prezența artistei favorite. O tânără sătmăreancă a ajuns chiar pe scenă și a avut ocazia să cânte alături de Iuliana.

Lume multă a fost și pe bulevardul Transilvania, acolo unde au fost amenajate punctele de alimentație. A fost coadă la tarabele cu mâncare, iar terasele au fost ocupate imediat de sătmărenii dornici să se relaxeze pe acorduri de sărbătoare.

După ce concertul susținut de Iuliana Beregoi s-a încheiat, pe scena principală din Piața 25 Octombrie a urcat un alt artist extrem de apreciat în România, și anume Randi. Acesta a încins atmosfera cu hiturile care au făcut valuri în ultimii ani, iar sătmărenii prezenți la concert au fredonat cu multă pasiune toate melodiile.

Main event-ul serii a fost cu siguranță concertul susținut de una dintre artistele de top din România și nu numai. INNA și-a făcut apariția într-un mare fel, iar show-ul a fost unul pe măsură. Artista a mers spre mulțime și a făcut poze cu fanii: ,,Vă iubesc, Szeretlek”, a spus INNA la finalul concertului.

VIDEO ——> AICI


Distracția continuă și mâine, sâmbătă, 28 mai, în municipiului Satu Mare. Pe scena principală din Piața 25 Octombrie vor urca cei de la Wellhello, 3 Sud Est și Andra, iar sătmărenii se vor putea bucura și de un super show de flăcări.


CITEȘTE ȘI: