Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Zilele Orașului au revenit în forță. Multă lume, concerte, distracție și voie bună

Zilele Orașului Satu Mare au revenit în forță. Chiar dacă deschiderea oficială a avut loc ieri seară, evenimentul a debutat cu adevărat vineri, 27 mai. Sătmărenii s-au adunat cu mic, cu mare, în centrul orașului și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare.

Lumea a început să se adune în centrul municipiului Satu Mare încă de la orele prânzului, însă Piața 25 Octombrie s-a umplut cu adevărat mai spre seară și a devenit neîncăpătoare odată cu concertul Iulianei Beregoi, care a început la ora 19.30. Copiii au fost cei mai entuziasmați: au cântat, au dansat și s-au bucurat de prezența artistei favorite. O tânără sătmăreancă a ajuns chiar pe scenă și a avut ocazia să cânte alături de Iuliana.

Lume multă a fost și pe bulevardul Transilvania, acolo unde au fost amenajate punctele de alimentație. A fost coadă la tarabele cu mâncare, iar terasele au fost ocupate imediat de sătmărenii dornici să se relaxeze pe acorduri de sărbătoare.

După ce concertul susținut de Iuliana Beregoi s-a încheiat, pe scena principală din Piața 25 Octombrie a urcat un alt artist extrem de apreciat în România, și anume Randi. Acesta a încins atmosfera cu hiturile care au făcut valuri în ultimii ani, iar sătmărenii prezenți la concert au fredonat cu multă pasiune toate melodiile.

Main event-ul serii a fost cu siguranță concertul susținut de una dintre artistele de top din România și nu numai. INNA și-a făcut apariția într-un mare fel, iar show-ul a fost unul pe măsură. Artista a mers spre mulțime și a făcut poze cu fanii: ,,Vă iubesc, Szeretlek”, a spus INNA la finalul concertului.

VIDEO ——> AICI


Distracția continuă și mâine, sâmbătă, 28 mai, în municipiului Satu Mare. Pe scena principală din Piața 25 Octombrie vor urca cei de la Wellhello, 3 Sud Est și Andra, iar sătmărenii se vor putea bucura și de un super show de flăcări.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Aaa Răspunde

    Au revenit cu forța si preturile: o ceafă, un frigarui pe băț, un cola si o apă la juma ,o portie de cartofi pai si o porție de varză 100 lei. Berea la pahar 7 lei dar sa nu va așteptați sa primiți rest, deci 10 lei

  2. Vasile Răspunde

    Nu-i ziua voastră sătmăreni,este ziua comercianților și a clientelei politice, care cu această ocazie ne mai pot jegmani.

  3. Hoszu sorin Răspunde

    Mda domnul primar începe să-și facă campanie, sa fim uniți bineînțeles, bine spus doar ca încă nu au înțeles toți cine cu cine!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.