PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

MĂRTURIE din Spitalul Judeţean Satu Mare: S-au ocupat de mine extraordinar

Un sătmărean doreşte să aducă doar cuvinte de laudă Spitalului Județean de Urgențe din Satu Mare, după ce a fost internat cu multiple probleme secția de terapie intensivă.

Mărturia vine în contextul în care în presă apar doar ştiri negative despre spital. Redăm integral mesajul de apreciere pacientului care a fsot internat la terapie intensivă, pentru angajații Spitalului Județean de Urgențe Satu Mare.

 „Sunt din Negrești Oaș, am lucrat la mine la casă și am căzut de pe schelă de la o înălțime de 8 metri. În urma impactului mi-am rupt 5 coaste, mi-am perforat plămânul, mi-am rupt cotul drept și bazinul. De la Negrești am fost transferat în ziua respectivă la Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare. Vreau să le mulțumesc oamenilor de pe terapie intensivă, am mai citit lucruri negative, dar nu este așa, din contră, s-au ocupat de mine extraordinar, începând de la infirmiere, la asistente, până la doctorul Anițaș, la toată conducerea, nu este așa cum vorbește lumea. Doctorul Anițaș mi-a făcut transferul la Spitalul din Timișoara pentru operația de bazin. M-am simțit foarte bine îngrijit la Satu Mare”, a declarat David Georgian, pacient internat la secția de terapie intensivă, pentru PortalSM.