Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

MĂRTURIE din Spitalul Judeţean Satu Mare: S-au ocupat de mine extraordinar

Un sătmărean doreşte să aducă doar cuvinte de laudă Spitalului Județean de Urgențe din Satu Mare, după ce a fost internat cu multiple probleme secția de terapie intensivă.

Mărturia vine în contextul în care în presă apar doar ştiri negative despre spital. Redăm integral mesajul de apreciere pacientului care a fsot internat la terapie intensivă, pentru angajații Spitalului Județean de Urgențe Satu Mare.

 „Sunt din Negrești Oaș, am lucrat la mine la casă și am căzut de pe schelă de la o înălțime de 8 metri. În urma impactului mi-am rupt 5 coaste, mi-am perforat plămânul, mi-am rupt cotul drept și bazinul. De la Negrești am fost transferat în ziua respectivă la Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare. Vreau să le mulțumesc oamenilor de pe terapie intensivă, am mai citit lucruri negative, dar nu este așa, din contră, s-au ocupat de mine extraordinar, începând de la infirmiere, la asistente, până la doctorul Anițaș, la toată conducerea, nu este așa cum vorbește lumea. Doctorul Anițaș mi-a făcut transferul la Spitalul din Timișoara pentru operația de bazin. M-am simțit foarte bine îngrijit la Satu Mare”, a declarat David Georgian, pacient internat la secția de terapie intensivă, pentru PortalSM.

6 comentarii

  1. Xpert68 Răspunde

    Pai nu ai cotizat nimic la medic, doar cu multumiri nu se faca mai nimic🤣🤣🤣🤣!!!

  2. Normalul Răspunde

    Medicul Sorin Oprescu spunea: De când au inventat fenicienii moneda cuvântul multumesc nu mai are valoare. Pe principiul acesta merg lucrurile si acum la Spitalul Județean Satu Mare.

  3. xpert86 Răspunde

    A lua spaga e doar o cutuma sau o traditie pentru medicii si asistenții medicali si nu trebuie sa ne supăram pe ei!!!!!Cadrele medicale trebuie intelese ca i-au spaga pentru ca in ultima perioada nu le-au mai fost marite salariile si cu inflația asta………🤪🤪🤪🤪🤪

  4. sad Răspunde

    Si eu as fi multumit ca m-a transferat la Timisoara, in rest sanatate si recuperare ! 🙂

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Traduc: “…și atuncea la internare mi-au făcut percheziție anticovid la portmoneu și la plicurile pregătite și au constatat că mai bine mă trimit mai departe că nu rentează…..”🤔😱😲🥴🤮💩 Spune bogdaproste că te-au trimis la Timișoara că așa ai avut și tu ceva șanse! Numai nu pricep de ce nu te-ai dus la Baia Mare din prima că majoritatea oșenilor asta fac. Doar afirmați de multe ori că sunteți maramureșeni!🤔😱😲🥴😨

  6. radical2 Răspunde

    Caz izolat din pacate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.