PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Polițist prins la furat într-un supermarket. A vrut să plece cu unt și șampoane

Un polițist din Sibiu a fost prins la furat într-un supermarket Lidl. Agentul a vrut să plece cu un pachet de unt și două șampoane, titrează jurnaliștii de la turnulsfatului.ro.

Paznicul supermarketului a povestit ce s-a întâmplat. Acesta spune că polițistul ar fi vrut să fure două șampoane și un pachet de unt, în valoare de 52 de lei. Agentul de pază a sunat la 112 pentru a anunța că a prins un client la furat. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au descoperit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber.

La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de polițistul în cauză în vederea documentării și stabilirii situației de fapt.

Sursa: turnulsfatului.ro