Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

VIDEO. Polițist prins la furat într-un supermarket. A vrut să plece cu unt și șampoane

Un polițist din Sibiu a fost prins la furat într-un supermarket Lidl. Agentul a vrut să plece cu un pachet de unt și două șampoane, titrează jurnaliștii de la turnulsfatului.ro.

Paznicul supermarketului a povestit ce s-a întâmplat. Acesta spune că polițistul ar fi vrut să fure două șampoane și un pachet de unt, în valoare de 52 de lei. Agentul de pază a sunat la 112 pentru a anunța că a prins un client la furat. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au descoperit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber.

La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de polițistul în cauză în vederea documentării și stabilirii situației de fapt.

Sursa: turnulsfatului.ro

3 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    A incercat vigilența pașnicului și sa deghizat in hoț.Bravo omului de la pază.

  2. Altu Răspunde

    Și când se măresc salariile la bugetari, privații se revoltă. Vedeți unde duce sărăcia bugetarilor, fură din magazine,pe când privatul cumpără. Ca să fie egalitate ar trebui impozitate mai mult salariile la privat și mărit la bugetari să nu fie nevoiți să fure,sau să ia șpagă ca doctorul de la Timișoara. Ocrotiți bugetarii care susțin economia,iar privații trăiesc pe spatele lor. Dumnezeul românilor, Guvernul, să -i ocrotească pe bugetari, și numai pe ei.

  3. Io Răspunde

    Io zic ca paguba să fie decontată din bugetul MAI! Sau și mai bine să fie puși niște muncitori de la oricare firmă privată, de preferat de la una care încă mai are trei schimburi că sunt mai odihniți ca să presteze muncă voluntară în locul polițistului până la acoperirea prejudiciului! Că ei oricum au timp de așa ceva! Trebuie să protejăm crema cremelor, bujetărimea!😱😲🥴🤮
    Aaaa, era să uit! Și între timp să ne cerem scuze că l-am deranjat și că a fost prins!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.