PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Forța Dreptei a deschis primul sediu din județ, la Negrești-Oaș

Forța Dreptei a deschis primul sediu din județul Satu Mare, la Negrești-Oaș. Evenimentul vine la aproximativ o lună și jumătate de la lansarea partidului în municipiul Satu Mare.

Noul sediu al partidului Forța Dreptei din orașul Negrești-Oaș a fost deschis astăzi, joi, 7 iulie. Despre noul sediu, dar și despre ambițiile partidului au vorbit președintele Forța Dreptei Negrești-Oaș, Mircea Borhidan, respectiv președintele Organizației Județene Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Cordas.

,,Evenimentul are dublă semnificație. Inaugurarea sediului Forța Dreptei Negrești-Oaș și de lansare a organizației Negrești-Oaș. Se vrea o forță puternică, se vrea o forță în care oamenii de valoare să își găsească locul, o forță politică care să vrea altceva vizavi de ce s-a făcut până acum. În mijlocul nostru se găsesc oameni valoroși, oameni dornici de schimbare”, a declarat președintele Forța Dreptei Negrești-Oaș, Mircea Borhidan.

Prezent la eveniment, președintele Organizației Județene Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Cordas, a declarat că sunt oameni cărora le este frică să spună că susțin o dreaptă adevărată.

,,Ne extindem în județ, mai avem aici organizația de la Bixad, mai avem organizațiile care trebuiau să vină aici, Racșa, Cămărzana și Gherța Mică, dar frica e mare, sunt oameni cărora le este frică să iasă în public să arate că susțin o dreaptă adevărată. Noi suntem o alternativă a ceea ce cândva era PNL, și anume un partid de dreapta. (…) Încercăm să aducem oameni noi, oameni care muncesc, oameni care din munca lor fac ceva în viață”, a spus Ștefan Csordas.

Toate declarațiile mai jos:


CITEȘTE ȘI: