Ultima actualizare: azi, 12:43

 

Locale

FOTO/VIDEO. Forța Dreptei a deschis primul sediu din județ, la Negrești-Oaș

Forța Dreptei a deschis primul sediu din județul Satu Mare, la Negrești-Oaș. Evenimentul vine la aproximativ o lună și jumătate de la lansarea partidului în municipiul Satu Mare.

Noul sediu al partidului Forța Dreptei din orașul Negrești-Oaș a fost deschis astăzi, joi, 7 iulie. Despre noul sediu, dar și despre ambițiile partidului au vorbit președintele Forța Dreptei Negrești-Oaș, Mircea Borhidan, respectiv președintele Organizației Județene Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Cordas.

,,Evenimentul are dublă semnificație. Inaugurarea sediului Forța Dreptei Negrești-Oaș și de lansare a organizației Negrești-Oaș. Se vrea o forță puternică, se vrea o forță în care oamenii de valoare să își găsească locul, o forță politică care să vrea altceva vizavi de ce s-a făcut până acum. În mijlocul nostru se găsesc oameni valoroși, oameni dornici de schimbare”, a declarat președintele Forța Dreptei Negrești-Oaș, Mircea Borhidan.

Prezent la eveniment, președintele Organizației Județene Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Cordas, a declarat că sunt oameni cărora le este frică să spună că susțin o dreaptă adevărată.

,,Ne extindem în județ, mai avem aici organizația de la Bixad, mai avem organizațiile care trebuiau să vină aici, Racșa, Cămărzana și Gherța Mică, dar frica e mare, sunt oameni cărora le este frică să iasă în public să arate că susțin o dreaptă adevărată. Noi suntem o alternativă a ceea ce cândva era PNL, și anume un partid de dreapta. (…) Încercăm să aducem oameni noi, oameni care muncesc, oameni care din munca lor fac ceva în viață”, a spus Ștefan Csordas.

Toate declarațiile mai jos:


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

 1. x-ulescu Răspunde

  Trebuiau schimbate locurile in prezidiu ,nu se vede poza lui ludovic

 2. H&R Răspunde

  1. Stefan Cordas sau Stefan Ciordas/Csordas
  2. Numai eu vad traseisiti pe poze? Sau numai traseisiti.

 3. MAe Răspunde

  Voi mĂ speriați !!!!!

 4. Kapa Răspunde

  Măi Gigel cu cine te-ai înhăitat???

 5. c-block Răspunde

  Partidul stângu-n dreptul. Adevăratul partid de dreapta cu doctrină de centru. Acuma depinde cum bate bântul. Văzând pe șeful local pretins o vreme aurist (nu se poate să-l ratezi că e mult rău) posibil și cu tente naționaliste. Felicitări, ați acoperit aproape tot eșichierul politic mai puțin iudemere. Oare de ce am impresia că toată mișculația este sortită eșecului?😱😲😫😨 Dreapta stângii.😱😲🥴🤯😨

  • Vulpea bi-polara Răspunde

   Misto sloganu noilor liberali. Iti trebe imaginatie sa resapezi asa deviza conservatorilor din sec XIX.

 6. satmareanuuuuu` Răspunde

  Cine nu-i voteaza va fi mancat de grasu :-))

 7. A Răspunde

  Vai de plm ce colac are ăla. Da ce s-a intamplat cu Remax??? L-a înghițit??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.