PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un sătmărean, antrenor principal la FCSB!

Anton Petrea (47 de ani) a plecat de la FCSB, după înfângerea de aseară, 0-2 cu Rapid. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat în această dimineață că îi acceptă demisia. Clubul urmează să fie condus de antrenorul sătmărean, Dacian Nastai.

Patronul roș-albaștrilor a precizat că încă nu are niciun înlocuitor pregătit, iar de echipă se va ocupa actualul staff. Principal în acte va fi Dacian Nastai, posesor de licență PRO, iar de echipă s-ar putea ocupa Mihai Pintilii, informează gsp.ro.

„Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali (n.r- Argăseală), iar 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Avem timp să identificăm. Și așa, la situația care e… Ce va fi, va fi. Pe bancă va fi staff-ul actual. Va sta Pintilii dacă e voie, a declarat Gigi Becali.

De altfel, site-ul oficial al FCSB a anunțat deja că noul antrenor principal al echipei este Dacian Nastai.


Dacian Nastai s-a născut pe 6 martie 1973, la Satu Mare și a evoluat pentru Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor si VSE Erd, din a doua ligă maghiară. În 1996 a absolvit Facultatea de Educație Fizica și Sport la Universitatea din Oradea și a obținut carnetul de antrenor de fotbal, iar în prezent este deținător al Licenței PRO. După ce a renunțat la fotbal, a rămas în fenomen ca antrenor, de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Olimpia Satu Mare sau Silvania Șimleul Silvaniei și până la Luceafărul Oradea, FCSB 2 și FCSB U19. Începând cu 2003, acesta a avut și rolul de referent zonal al FRF în Ardeal.