Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Un sătmărean, antrenor principal la FCSB!

Anton Petrea (47 de ani) a plecat de la FCSB, după înfângerea de aseară, 0-2 cu Rapid. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat în această dimineață că îi acceptă demisia. Clubul urmează să fie condus de antrenorul sătmărean, Dacian Nastai.

Patronul roș-albaștrilor a precizat că încă nu are niciun înlocuitor pregătit, iar de echipă se va ocupa actualul staff. Principal în acte va fi Dacian Nastai, posesor de licență PRO, iar de echipă s-ar putea ocupa Mihai Pintilii, informează gsp.ro.

„Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali (n.r- Argăseală), iar 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Avem timp să identificăm. Și așa, la situația care e… Ce va fi, va fi. Pe bancă va fi staff-ul actual. Va sta Pintilii dacă e voie, a declarat Gigi Becali.

De altfel, site-ul oficial al FCSB a anunțat deja că noul antrenor principal al echipei este Dacian Nastai.


Dacian Nastai s-a născut pe 6 martie 1973, la Satu Mare și a evoluat pentru Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor si VSE Erd, din a doua ligă maghiară. În 1996 a absolvit Facultatea de Educație Fizica și Sport la Universitatea din Oradea și a obținut carnetul de antrenor de fotbal, iar în prezent este deținător al Licenței PRO. După ce a renunțat la fotbal, a rămas în fenomen ca antrenor, de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Olimpia Satu Mare sau Silvania Șimleul Silvaniei și până la Luceafărul Oradea, FCSB 2 și FCSB U19. Începând cu 2003, acesta a avut și rolul de referent zonal al FRF în Ardeal.

7 comentarii

  1. CATRINEL RAȚ Răspunde

    NU REZISTĂ MAI MULT DE O SĂPTĂMÂNĂ. BECALI VA DISTRUGE STEAUA

  2. Daciane Răspunde

    O sa Faci Ce Spune Becali, Daciane!

  3. godina Răspunde

    Tiganiada din București o sa te macină
    Țară retardaților mentali nu cunoaște limite….ferestre de ei!!!!

  4. Maverick Răspunde

    Mult succes!

  5. comentator Răspunde

    Asta până mâine-poimâine până îl va numi pe Dică antrenor. Deja se negociează intens și pe față. Eu dacă aș fi antrenor nu aș accepta nimic de la FCSB aka FeCeStânaluiBecali oricât de stelist aș fi și oricâtă performanță aș dori pentru că în conjuctura actuală este pur și simplu imposibil. Motivul principal pentru care de 5 ani nu câștigă nimic este exact Beeecali.

  6. CATRINEL RAT Răspunde

    GATA, A FOST DAT AFARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.