PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adelin Ghiarfaş a fost exclus din PNL. Nu e clar dacă îşi va pierde postul de viceprimar

Adelin Ghiarfaş a fost exclus, astăzi, din PNL Satu Mare. Decizia a fost luată de către conducerea PNL Satu Mare pe motiv să a încălcat de mai multe ori directivele partidului.

Nu este foarte clar însă dacă Ghiarfaş îşi va pierde postul de viceprimar, având în vedere că pentru demiterea acestuia este nevoie şi de votul Consiliului Local, unde UDMR are majoritate. Cert este că liberalii vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca Adelin Ghiarfaş să îşi piardă funcţiile de viceprimar şi consilier.

La aflarea veştii, Adelin Ghiarfaş a şi transmis un mesaj, în care arată că e mândru să fie viceprimar:

“Se pare ca nu sunt dorit in PNL
Ma simt obligat sa va spun de ce. Pentru ca:
-m-am implicat 100 % in activitatea Primariei
-am incercat sa delimitez actul administrativ de sfera politicului
-nu mi-am facut strategii pentru urmatoarele alegeri locale ci am incercat sa urmaresc interesul colectivitatii
-am considerat ca suntem parte la guvernarea locala , ne asumam si contribuim la dezvoltarea orasului
-nu m-a interesat ce naționalitate ai, important e sa fii OM
Unii Politicieni din pacate traiesc in….Viitor, fac strategii si marketing politic pentru ce va fi in 2024. Personal consider ca viitorul politic se construieste in Prezent, faptele si implicarea vor fi determinante in Opțiunile Viitoare ale Satmarenilor!!!
Va sfatuiesc si pe Dumneavoastra sa faceti la fel, sa fiti obiectivi, sa urmariti lucrurile frumoase care se intampla in orasul nostru, proiectele in derulare, proiectele viitoare la care cu mandrie spun ca am contribuit si eu asa cum am putut . Satu Mare se dezvoltă!!!
Binenteles ca se poate si mai mult dar si mai bine, administratia publica nu se invata de azi pe maine, birocratia si ineficienta sistemului legslativ iti pune de multe ori multe bariere….dar va asigur ca eforturi se depun pentru a depasi aceste oprelisti si pentru a dezvolta acest frumos oras de pe Somes , orasul nostru al tuturor ….Orasul Satmarenilor !
În concluzie nu pot decat sa va transmit ca, sunt Onorat sa fiu Viceprimar al Municipiului Satu Mare si cel mai important ca sunt Onorat ca, in continuare aveti Incredere in Mine!”, a scris Adelin Ghiarfaş.