Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Adelin Ghiarfaş a fost exclus din PNL. Nu e clar dacă îşi va pierde postul de viceprimar

Adelin Ghiarfaş a fost exclus, astăzi, din PNL Satu Mare. Decizia a fost luată de către conducerea PNL Satu Mare pe motiv să a încălcat de mai multe ori directivele partidului.

Nu este foarte clar însă dacă Ghiarfaş îşi va pierde postul de viceprimar, având în vedere că pentru demiterea acestuia este nevoie şi de votul Consiliului Local, unde UDMR are majoritate. Cert este că liberalii vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca Adelin Ghiarfaş să îşi piardă funcţiile de viceprimar şi consilier.

La aflarea veştii, Adelin Ghiarfaş a şi transmis un mesaj, în care arată că e mândru să fie viceprimar:

“Se pare ca nu sunt dorit in PNL 🙂
Ma simt obligat sa va spun de ce. Pentru ca:
-m-am implicat 100 % in activitatea Primariei
-am incercat sa delimitez actul administrativ de sfera politicului
-nu mi-am facut strategii pentru urmatoarele alegeri locale ci am incercat sa urmaresc interesul colectivitatii
-am considerat ca suntem parte la guvernarea locala , ne asumam si contribuim la dezvoltarea orasului
-nu m-a interesat ce naționalitate ai, important e sa fii OM
Unii Politicieni din pacate traiesc in….Viitor, fac strategii si marketing politic pentru ce va fi in 2024. Personal consider ca viitorul politic se construieste in Prezent, faptele si implicarea vor fi determinante in Opțiunile Viitoare ale Satmarenilor!!!
Va sfatuiesc si pe Dumneavoastra sa faceti la fel, sa fiti obiectivi, sa urmariti lucrurile frumoase care se intampla in orasul nostru, proiectele in derulare, proiectele viitoare la care cu mandrie spun ca am contribuit si eu asa cum am putut . Satu Mare se dezvoltă!!!
Binenteles ca se poate si mai mult dar si mai bine, administratia publica nu se invata de azi pe maine, birocratia si ineficienta sistemului legslativ iti pune de multe ori multe bariere….dar va asigur ca eforturi se depun pentru a depasi aceste oprelisti si pentru a dezvolta acest frumos oras de pe Somes , orasul nostru al tuturor ….Orasul Satmarenilor !
În concluzie nu pot decat sa va transmit ca, sunt Onorat sa fiu Viceprimar al Municipiului Satu Mare si cel mai important ca sunt Onorat ca, in continuare aveti Incredere in Mine!”, a scris Adelin Ghiarfaş.

9 comentarii

  1. Ășâțî Răspunde

    Bravo Adelin!
    Așa vorbește un om echilibrat, demn și la locul lui. Nu te lăsa prada fripturiștilor!
    Păcat că nu există un partid politic, care ar merita să-i fii membru.

    • Adi Răspunde

      A fost exclus de Romeo pop , un om care nu a făcut nimic în viața lui , a vândut becuri și a fost slugă la Mitică Ofsaid .Așa clasă politică subprefect de asa joasă calitate .

  2. Don Giovanni Răspunde

    Mai exact, a votat PRO pentru parcarea subterana.
    Din punctul de vedere al PNL-ui , fost FSN, parcarea va fi construita din bani publici si daca cetateanul de rand platitor de taxe si impozite, vrea sa parcheze acolo, mai plateste si a doua oara.
    Multumim PNL.

  3. Coco Răspunde

    Ei nu sunt de vină……votanți lor poartă toată vina.

  4. Lili Răspunde

    Un om vertical, sa vedem votul din CL.

  5. Y_grec Răspunde

    Dacă ar fi un om vertical și cu sânge-n instalație , ne-ar povesti mișmașurile și combinațiile făcute de pnl de când sunt la guvernare( posturi date pe pile , lucrări cu dedicație , etc . )
    Dar se pare că nu are curaj , probabil va merge la încă un partid după cele aprox. trei pe la care a trecut.

    • c-block Răspunde

      Ca să fim corecți până la capăt nu de multă vreme dl. Ghiarfaș a fost candidatul PNȚCD la primăria Satu Mare. Asta după ce trecuse de la PC al lui Varanu’ la PNȚCD. Asta în anul Domnului 2016. Apoi a cochetat cu o candidatură independentă în 2020 (chiar se compara cu Anderco) ca apoi să sară în barca penelistă. Unii au memorie scurtă. Așa că nu doresc să mă exprim asupra caracterului dumnealui. Că poate nu am toate informațiile. Dar nici nu am schimbat opțiunile mele electorale așa des ca și dumnealui aia e biztoș.

  6. Un sătmărean Răspunde

    La rezolvat cizma de cozma și bivolul de Romeo Pop,acești fripturist PD-L,ajunși mari liberali,nu a jucat cum au vrut ei,l-au rezolvat….nu îl vor schimba din funcția de viceprimar pentru că nu pot,în funcția de vice a fost numit din radul consilierilor locali,deci….doar printr-o hotărâre de consiliu local poate fi demis, manevra asta o așteaptă și govorache să își planteze viceprimarita în funcție,numa că UDMR le arata degetul mijlociu la toți și nu vor vota schimbarea lui Adelina băiat fin,chiar daca reușesc să îl de-a jos, ii dă in judecată și până se termină judecata vin alegerile și dacă ii dă justiția dreptate primaria ii va plăti retro salariile și îi vor pupa mână….cam aceasta este combinația in această speță politică….

  7. Satmarean Răspunde

    Parca pierderea calitatii de membru de partid are drept consecinta pierderea functiei de consilier local si deci si de viceprimar . CONSILIUL LOCAL TREBUIE DOAR SA IA ACT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.