PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident pe b-dul Independenţei. Bicicletă sub maşină, pe trecere!

Accident pe b-dul Independenţei. Un accident a avut loc în această dimineaţa pe b-dul Independenţei din municipiul Satu Mare.

Din primele informaţii reiese că un şofer a lovit o persoană, pe trecerea de pietoni, iar ulterior s-a urcat cu maşina peste bicicletă.

Persoana lovită a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Călinești-Oaș, aflându-se la volanul unui autovehicul pe Bulevardul Independenței, ar fi acroșat un bărbat de 54 de ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea drumului public, pe trecerea de pietoni, pe lângă bicicletă. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii”, a transmis Poliţia Satu Mare.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ştire în curs de actualizare…