PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE. Kereskenyi despre Cozma: E omul supozitor, se tot bagă. Nu am văzut nicio demisie!

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma acţionează ca un dictator spunând totodată că este “omul supozitor” care se bagă peste tot.

Kereskenyi a spus că deşi au anunţat că se retrag de la guvernarea locală, el nu a găsit nicio demisie.

,,Contrar celor declarate de actualul lider al PNL Satu Mare, nu am văzut nicio demisie din partea colegilor viceprimari. (…) Ciudat că ne acuză de totalitarism o persoană care în propriul partid este denumit micuţul dictator sau omul supozitor, pentru că se bagă în fiecare chestie care nu e treaba lui. Este păcat că acest partid de tradiție a ajuns pe mâna unui oportunist ieftin”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Primarul municipiului Satu Mare a mai spus că ,,de-a lungul celor șase ani, UDMR a fost un partener loial față de PNL”, însă, de acum înainte, ”dezvoltarea orașului va continua alături de alți parteneri”.

,,Noi tot timpul am avut relații foarte bune cu Doina Feher, cu Adrian Albu sau cu actualii viceprimari. Dacă sătmărenii spun că orașul merge într-o direcție bună asta se datorează nu numai primarului, ci și echipei. În 2020 am încheiat o nouă alianță cu PNL, chiar dacă în campania electorală candidatul PNL-ului (Adrian Cozma n. red.) a venit cu nenumărate atacuri bazate pe minciuni. Ce se află în spatele acestor atacuri? Liderul PNL dorește să provoace scandal și conflicte interetnice. Iar atunci când este scandal nu se poate construi. Noi mergem mai departe cu parteneri cu care se poate continua dezvoltarea orașului, cu parteneri care doresc ca proiectele noastre aflate în derulare să fie duse la bun sfârșit”, a mai spus Kereskenyi.

Edilul a subliniat că dacă nu vor demisiona cei doi viceprimari se vor iniţia proiecte de hotărâre pentru demitere.