Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

LIVE. Kereskenyi despre Cozma: E omul supozitor, se tot bagă. Nu am văzut nicio demisie!

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma acţionează ca un dictator spunând totodată că este “omul supozitor” care se bagă peste tot.

Kereskenyi a spus că deşi au anunţat că se retrag de la guvernarea locală, el nu a găsit nicio demisie.

,,Contrar celor declarate de actualul lider al PNL Satu Mare, nu am văzut nicio demisie din partea colegilor viceprimari. (…) Ciudat că ne acuză de totalitarism o persoană care în propriul partid este denumit micuţul dictator sau omul supozitor, pentru că se bagă în fiecare chestie care nu e treaba lui. Este păcat că acest partid de tradiție a ajuns pe mâna unui oportunist ieftin”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Primarul municipiului Satu Mare a mai spus că ,,de-a lungul celor șase ani, UDMR a fost un partener loial față de PNL”, însă, de acum înainte, ”dezvoltarea orașului va continua alături de alți parteneri”.

,,Noi tot timpul am avut relații foarte bune cu Doina Feher, cu Adrian Albu sau cu actualii viceprimari. Dacă sătmărenii spun că orașul merge într-o direcție bună asta se datorează nu numai primarului, ci și echipei. În 2020 am încheiat o nouă alianță cu PNL, chiar dacă în campania electorală candidatul PNL-ului (Adrian Cozma n. red.) a venit cu nenumărate atacuri bazate pe minciuni. Ce se află în spatele acestor atacuri? Liderul PNL dorește să provoace scandal și conflicte interetnice. Iar atunci când este scandal nu se poate construi. Noi mergem mai departe cu parteneri cu care se poate continua dezvoltarea orașului, cu parteneri care doresc ca proiectele noastre aflate în derulare să fie duse la bun sfârșit”, a mai spus Kereskenyi.

Edilul a subliniat că dacă nu vor demisiona cei doi viceprimari se vor iniţia proiecte de hotărâre pentru demitere.

 

69 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Da da vrăjeală ieftină !!!! Albu a fost lingăul tău sa prostituat ca o curvulită păi normal ca PNL ți-a fost loial !!! Dă-te la gară de mincinos !!!!!

  2. Justi Răspunde

    ,,Supozitorul” te va scoate din politică definitiv.

    • c-block Răspunde

      Supozitorul se crede mare politician local. Apoi va veni curand vremea trezirii bruste si dureroase la realitate. Depinde ce vrea Capitala care nu a fost informata. Ca nimanui nu-i convine acolo ca sa-i fie fortata mana. Rumegati.

    • Geo Răspunde

      Ce limbaj de mahala la acest Kereskenyi.
      Dar pretinde respect!

      • @Geo Răspunde

        @Geo. Ca să-ți fie clar nu el l-a botezat așa ci prietenii politicieni români. Probabil știu mai bine de ce. Primarul e prea tăntălău pentru asta oricum.

  3. Geo Răspunde

    PSD avea candva ca motto: “Mandri ca suntem români!”.
    Numai ca, in ciuda a ceea ce clameaza, dorinta de impartire a functiilor publice si a sefiilor de institutii ii face sa bata palma cu UDMR, in loc sa se alieze cu romanii din PNL.
    Iar UDMR sa mai treaca si in opozitie.
    Poporul roman nu a dus nicio data lipsa de oportunisti.

    • Mihai Răspunde

      Stai relax, sunt român get-beget, dar dacă peneleii fac alianță cu ciumații sau cu trădătorii haur, votez clar iudemereu, indiferent de ce alegeri sunt!

  4. Geo Răspunde

    Bă pesedistilor, acuma va aliati cu ungurii in teritoriu.
    Dar la alegeri iar o sa mimati patriotismul!
    Niste iude, care va vindeti pentru functii!

    • #rezist Răspunde

      Ce nasol este când ești plătit cu propriile tale monede!
      Exact așa a mimat patriotismul și pnl-ul, în alianța cu usr, că mai apoi să-i mazilească!
      Când semeni vânt, culegi furtună, spune o vorbă românească!!!

  5. Horty Răspunde

    PSD = excrementele udemereului!

  6. Micul dictator :)) Răspunde

    Io numa` atâta vă spun: 51,94%
    Numai bine!

  7. comentator Răspunde

    Supozitorul vad ca are multi avocati autopropusi. Dar el nu e avocat? Multa galagie in olita asta este acum. Dar daca se retrage din coalitia locala demisiile de ce nu au fost inca inregistrate? Pentru ca nici nu sunt inca redactate? Panarame, mult zgomot pentru nimic. Se vede ca e vara.

  8. Coloana Fidelităţii Răspunde

    Ce tot vobesc astia pe limba cailor ca nu reusesc sa descifrez.

  9. Trol UDMR Răspunde

    In primul rând discursul tău băi Gabore nu diferă cu nimic de jalnica ta comportare huliganica din tinerețe, comportare care a culminat cu încătușarea ta înainte de a fi suit in duba jandarmeriei…De asemenea vedem și cât de civilizat ești!
    In al doilea rând mișcarea lui Cozma a dat naștere unui mare deranj in UDMR la nivel central de aici și moacele voastre bine frecate de la centru…Cozma pana la urma e un supozitor cu eros pista pentru UDMR, care datorită deviaților ruso-chineze și rasiale a lui nea Viktoraș e cam pe făraș atât in viziunea UE cât și la nivel de politica SUA !Iar cine crede ca micutzul calaret a acționat de capul lui fără stirea șefilor de la București,e prost cu spume…
    In al treilea rând Cozma e protejatul lui Bode care a numit șeful DNA,numitul Crin Bologa ,un obscur procuror de Zalău…Așa ca nu știu ce mai sti tu Gabore de dosarele tale de la DNA ,dar se pare ca alde Cozma știe mai bine ca tine…
    Acestea fiind spuse se pare ca anul asta o sa va cam stea in gât și borul și carnea de sub șa la concertele de zilele părțium…Spor!

    • Trolu cainele lu Adisor Răspunde

      Auzi, da cata pl ai supt de la Cozma si el cata pl ti-a supt de aberezi in halu asta ?

      • Trolu cainele lu Adisor Răspunde

        dimineata merg in baie si ma dau cu crema pe mana dreapta in timp ca ma uit la poza cu gabor lipita pe oglinda.

  10. Vasile Răspunde

    Românilor !!! ieșiți în stradă și ruperile capurile
    In țara românească cetățenii români nu vor să vorbească limba țării în care trăiesc

  11. Vasile Răspunde

    Udemeristilor!!! Mutativa in țara lui Orbanbacii

  12. Vasile Răspunde

    Iar voi pupincuriștilor PNL PSD care umblați la cerșit in UDMR Covor LESU și alți pupincuriști ar trebui să vă cereți scuze românilor din județ.Risine să vă fie .Ticăloșilor.

  13. Vasile Răspunde

    SRI-le cred că știi cine sunt, așa că haideți cu informații utile statului român.Iar in vamă puneți polițiști români ,nu cu cetățenie dublă

  14. Vasile Răspunde

    Atenție!!!justiției din Satu Mare ,pe Țânțaș l-ați băgat în pușcărie pentru hotelul DACIA FANTOMĂ,De UDMR vă este frică?

  15. Bucuresti Răspunde

    Ba pulalai de opincari , mai faceti si voi ceva pentru acest oras ( infara de distrugere) dupa aia mai discutam.

    • bulache Răspunde

      Pavaj…?😂Hai la 💩!

      • Matroz Răspunde

        Socrul lui Adisor tocmai si-a cumpărat din bani publici o masina de 20.000 de euro

        • satu mare Răspunde

          Nagy Sabolcs plânge,nu i-au băgat de la parlament cei 50000 de leuți pe cardul de salariu sau situația actuala i-a destabilizat pe toți până la lacrimi!?:)))….nu mi-a fost drag Cozma cum nici prin acest circ electoral nu îmi este…dar are dreptate, UDMR -ul prea nu a făcut nimic pentru satu mare și prea și-au luat-o in cap, acum sa vedem cat de tare ii va destabiliza Cozma cu circul lui!!!

  16. Vasile Răspunde

    Siugi p…. Udemerist bucureștean,dute in mateisalka

  17. Femeie Răspunde

    Eu l-am văzut cu ani în urma pe Cozma.la tribunal apărând un violator. Din principiu nu faci asa ceva daca esti onest. Dar după pozele văzute cu Cozma la bustul gol la un chef – poze netratate care circula- nu dau un ban pe el. Un gărgărițe. Gabor are dreptate. Dacă s-au retras unde sunt demisiile ?? Artificii ieftine Cozma.

    • Geo Răspunde

      Fiecare om e considerat nevinovat pana la o solutie definitiva a instantei.
      E un principiu de drept.

  18. M Răspunde

    Gabor fiule,ce făcuși muică prin Spania cu un “mare”om de afaceri satmarean?Platisi sau te plătira?

  19. Tercica Răspunde

    Gabor = Citzu când a fost în America (betii)?

  20. Andrei Răspunde

    NU am dorit sa dau cu parerea ! Dar din cate vad , sunt multi care nu inteleg un lucru: eu ma duc 100 metri pana la mormantul predecesorilor mei( mosi , stramosi – si asa si miile de maghiari de pe aceste meleaguri) voi astia , care tot veniti cu idei de mutare in Ungaria de azi , cand vin luminatiile de cate mii de ori trebuie sa faceti 100 metri ? Vinituri ce sunteti , sa nu zic altfel !

    • comentator Răspunde

      @Andrei, corect se pronunță SÂRMĂĂĂĂĂ!!!! Ști de ce spun, nu?
      Sunt plini de frustrări și nu își dau seama că numai pierd cu astfel de comportamente. Nu mai e mult și nu mai e cu ce să se mândrească. A se vedea în acest sens datele preliminare din recensământ. Și cine a făcut asta că nu ungurii. Dar ei estem prea ocupați să observe asta.🤔😲😱🤮🤮🤮😤😤😭😭😭💩💩💩😪😫😰
      Ultimul care pleacă să stingă lumina.

    • 1 Decembrie Răspunde

      Stai cam prost cu masurarea distantei. Sunt multe sute de metri pana la mongolia unde sunt stramosii tai. Porneste-te de pe acum, ca ai multa cale de parcurs. Poti sa tot ramai acolo.

      • Garboz Răspunde

        Mai Gabore la cine dracu a-ti fost voi loiali in afara de Buda voastra(Kakatoare) ?Mars dracului in pusta unde sant stramosii tai !

      • Andrei Răspunde

        desteptule , cu “d” mic ! daca tot esti atat de mandru , ia arata tu la nenea o scriere in limba mioritica , care sa fie mai veche decat venirea maghiarilor pe aceste tinuturi ! iti mai aduci aminte din cartile voastre de istorie mincinoase care este ? “Letopisetul tarii Moldovei” scris in abecedar cirilic , pe 1642-1647!!!!!!!!
        dar sa mergem mai departe , micutule destept! ia aratati voi o istorie construita , chiar si aici in Szatmarnemeti , sau in tot Ardealul , si asta inafara de asa zisele vestigii dacice ……… arata unul romanesc , cum arata ungurii de 1000 ani , doar unguri ……. si voi si popii vostri , si toate capeteniile voastre tot mint si azi: veniti cu biserici , peste biserici construite , si aveti tupeul sa faceti trimitere de genul > s-a construit nou biserica , pe amplasamentul vechii biserici de lemn , nu care cumva sa-i vina cuiva idea sa va ia la rost de fundatia vechilor constructii! auzi la ei , vechea biserica de lemn ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  21. +++ Răspunde

    Da pe mine de ce nu a spus nimeni, că la primarul a fost cu duba?
    ioi, ce ungur prost am fost că am votat pe el. ☹️☹️☹️

  22. Dis no Răspunde

    Asta e limbaj de functionar public? N-a mai fost palinca la micul dejun? Ce cauta mascaricii astia aici? Napoi visza la ungaria, ca si cauciucurile oprite la vama si trimise la ungaria. Ce tot atata gargara din partea unei MINORITATI cu apucaturi extremiste. ungurii…cu toate tarile inconjuratoare sunteti in dispute. Nu va sufera nici o natie din jur.

    • comentator Răspunde

      Corect. Dar dacă e așa atunci să se aplice la toți începând cu Kozma. Că totul a început de undeva. Sau ai selector în cap?

    • Haha Răspunde

      Da prost te-o facut ma-ta. Cauciucurile si toate jegurile alea veneau de pe Germania

      • comentator Răspunde

        Nimic nou. E doar altul care are niște fixuri. E un om fericit. Are o singură problemă. Sau să spun că i s-a blocat acul? Nu știu, chiar nu își dau seama cât de penibili sunt?

        • comentator Răspunde

          sunt frustrat ca acuma trebuie sa merg pana la ungaria sa iau cauciucuri uzate

          • comentator

            Alea cauciucuri erau din Jermania. Ca vezi tirul inca nu zboara. Dar nu ai voie sa pui ceva rau de nemti ca Werner se supara. Asa e? Mare gaura mai esti. Idiot util si hot de nick. Hai mai bine sa discutam de cersetorii din Romanezia cu care e plina Europa! Ce zici?
            PS. Niciodata nu am circulat cu gume second. Asta ca sa stii.

          • comentator

            frustrarile e mare cand sunt minoritate si nu ma accepta nici o tara

          • comentator

            Mai hotule! Cand te referi la frustrari te uiti in oglinda? Nu stiu ce ai cu mine dar bati la usa gresita. Eu cred ca tu esti persona non-grata in cateva tari si de plictiseala postezi tampenii aici. Refuleaza frustrarea din tine. Numai trage si apa cateodata după tine pentru ca puti!

          • comentator

            trebuie sa merge la budă pest sa tragem apa.

      • Haha Răspunde

        as muta la ungaria dar nu primeste la mine ca spune ca eu minoritate sunt

  23. Dobi Răspunde

    bai gabore pe tine si pe alfater va ajuta mai mult postura de supozitoare la cum va arate capetele alea. dar mai bine explica-ne cum e cu “vizitele” tale la budă pesta unde te intalneai cu miniputin orban. oare ce pregateati voi acolo?

  24. Satmarean Răspunde

    Gabor, un șovin mincinos! El dă lecții! Un gunoi!

    • Alt Satmarean Răspunde

      Hai ca esti rasist acuma. De ce doar gabor. Cu ceilalti aplaudaci de langa el ce ai de nu-i incluzi? Nu vezi cum stau langa el ca popandaii zici ca sunt la discursul lu orban astepdand sa li se dea ordin sa aplaude.

  25. jolta Răspunde

    Macar Gaborika a făcut ceva , are realizări !!!!!..mult succes mai departe !!!!!

  26. Norik Răspunde

    Da Gaborelu o facut pe el reiseghesu .

  27. Istvan Răspunde

    Lasă Gabor ca ei nu văd ca imediat ii luam cu Orban apoi vede ei ce limba o sa se cânte muzica pe care o sa dansează ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.