PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE. Kereskenyi anunţă: Dacă nu apar demisiile viceprimarilor, începe schimbarea lor

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că dacă în această săptămână nu vor apărea demisiile viceprimarilor PNL, sau cel puţin o demisie, în cursul săptămânii viitoare va începe demersul pentru schimbare.

“Aşteptăm săptămâna aceasta să apară demisiile, dacă nu apar demisiile sau o demisie cel puţin, să vedem pe ce bază lucrăm, atunci sătpămâna viitoare începem demersurile ca şi cum s-au făcut la Consiliul Judeţean, proiect de hotărâre pentru demitere”, a spus Kereskenyi.

El nu a avansat niciun nume pentru posturile de viceprimar.

“Vom discuta de persoane, noi discutăm de principii, s-a creionat o nouă alianţă la nivel de judeţ, care bineînţeles are şi parte care se referă la municipiul Satu Mare, iar acest protocol prevede doar colaborarea spre binele locuitorilor municipiului, respectiv, judeţului, între formaţiuni. Nu am discutat despre persoane, dar în zilele următoare, în foarte scurt timp trebuie să facem acest lucru şi vom afla cine sunt posibilii candidaţi pentru această funcţie”, a mai spus edilul.

El susţin că un lucru sănător ar fi dacă configuraţia de la nivel judeţean s-ar reflecta măcar parţial şi la nivel municipal.

Singurul nume anunţat deocamdată pentru postul de viceprimar este cel al Cristinei Ilieş, consilier lcoal PSD.