Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

LIVE. Kereskenyi anunţă: Dacă nu apar demisiile viceprimarilor, începe schimbarea lor

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că dacă în această săptămână nu vor apărea demisiile viceprimarilor PNL, sau cel puţin o demisie, în cursul săptămânii viitoare va începe demersul pentru schimbare.

“Aşteptăm săptămâna aceasta să apară demisiile, dacă nu apar demisiile sau o demisie cel puţin, să vedem pe ce bază lucrăm, atunci sătpămâna viitoare începem demersurile ca şi cum s-au făcut la Consiliul Judeţean, proiect de hotărâre pentru demitere”, a spus Kereskenyi.

El nu a avansat niciun nume pentru posturile de viceprimar.

“Vom discuta de persoane, noi discutăm de principii, s-a creionat o nouă alianţă la nivel de judeţ, care bineînţeles are şi parte care se referă la municipiul Satu Mare, iar acest protocol prevede doar colaborarea spre binele locuitorilor municipiului, respectiv, judeţului, între formaţiuni. Nu am discutat despre persoane, dar în zilele următoare, în foarte scurt timp trebuie să facem acest lucru şi vom afla cine sunt posibilii candidaţi pentru această funcţie”, a mai spus edilul.

El susţin că un lucru sănător ar fi dacă configuraţia de la nivel judeţean s-ar reflecta măcar parţial şi la nivel municipal.

Singurul nume anunţat deocamdată pentru postul de viceprimar este cel al Cristinei Ilieş, consilier lcoal PSD.

6 comentarii

  1. noi Răspunde

    gabor sa spuna public de unde s a platit zilele maghiarilor la satu mare

    • abc Răspunde

      Ți-a tăiat din socialu tău! Na acum ești mulțămit?

    • 3,14 Răspunde

      Esti cumva seful lui, trebuie sa iti dea raportul? Te-am votat fara sa stiu pe cine votez? A fost o sarbatoare, viata e scurta, trebuie traita. Care e problema ta frustrat sexual ce esti? In 30 de ani nu s-a facut cat a facut el in cativa ani dar apari tu, mare patriot cu pretentii explicative. I-a furat din contul tau bancar dar esti prea slab pregatit mintal sa iti dai seama. Esti sponsorul lui, tu ai sponsorizat tot dar…habar n-ai tu! Here we are…

  2. Vasile Răspunde

    Ce p… a făcut?și dacă a făcut,a făcut pe banii lu masa?

  3. Norik Răspunde

    O facut un kakat betivu cu acolitii lui migratori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.